3. 9. 2015

Co nového: VMAs, Adelaide Kane, Meagen Tandy, Tyler Hoechlin a JR Bourne

Už taková klasická rubrika :)

VMAs: Každý rok stanice MTV propaguje VMAs. I pár hvězd z TW se téhle akce zúčastnilo, přesněji:
Cody Christian (Theo), Holland Roden (Lydia), Tyler Posey (Scott), Dylan Sprayberry (Liam) a Arden Cho (Kira). Fotky najdete na FB stránce :))


Adelaide Kane: není mi sice známo, jak se natáčí seriál od stanice CW, ale přijde mi, že tak těžká práce to není, vzhledem k tomu, jak si Addy pořád někam vesele vyráží a užívá si, což ji nijak nevyčítám, je to přece jenom její život. Po hacknutí na IG málokdo čekal, že by tam byla tak aktivní a překvapivě je její aktivita daleko větší, než obvykle- převážně se jedná o její "módní pokusy", která beru rezervou, protože je vážně lepší, že je herečka a ne modelka. Stále se spekuluje o jejím vztahu s kolegou Seanem, ale sociální sítě je už berou jako pár. Tak kdyžtak gratuluju, A. a ukaž se někdy v TW.

Maegan Tandy: představitelka Braeden z TW už také zavítala na set TW a podělila se s námi o pár fotek. Nás to vede ke spekulaci, že zde bude míž větší roli než v 5A sérii a doufáme, že pomůže Malii s její matkou. (Fotky najdete také na FB stránce:))


Tyler Hoechlin: Pokud doufáte, že i on se po boku Maegen ukázal na setu, budu Vás muzet zatím zklamat. Tyler si hezky užíval na Ibize, kde slavil a jeho fotky dokazují, že se vážně bavil. No proč ne. Další jeho zastávkou bude Londýn, kde bude natáčet svůj další film "Stratton". Ale pořád můžeme doufat!


JR Bourne: Přiznejte se, komu chybí v TW (normální) zástupce rodiny Argent? Mě rozhodně ano a proto Vás jistě potěší, že v 5B sérii bychom se ho už konečně mohli dočkat! (Ještě lepší zpráva by byla, kdyby přivezl Isaaca z Francie, ale to už bychom asi chtěli moc, no nic). A aby nám JR dokázal pravdu, přidal na IG video, kde posiluje do 5B série jako Chris Argent! A přiznejte se, kdo by uvítal i u Chrise nějak shirtless scénu? 

S láskou sepsala /N 




Žádné komentáře:

Okomentovat