4. 9. 2015

4 otázky & 4 odpovědi ohledně 5B série; odpovědi od Jeffa

4 otázky & 4 odpovědi ohledně 5B série; prosím, kopírujte se zdrojem. Pochopitelně obsahuje SPOILERY! 

Uvidíme naše středoškoláky maturovat v 5B sérii? 
  • Ne. Jedna z věcí, které doopravdy neděláme v tomhle seriálu jsou věci jako je maturita, nebo plesy. Uvidíme, jestli se k ní vůbec někdy dostaneme, ale do konce 5B série neodmaturují, hlavně díky tomu, že naše časová zóna je taková zhuštěná. (směje se) Jedna série TW jsou ve skutečnosti takové 3 týdny v aktuálním životě, protože je to thriller a je to omezení času ohledně toho, co se stane. 
Bude odhalena minulost Parrishe, teď když jsme zjistili, že je to Pekelný pes? 
  • Rozhodně zjistíte něco ohledně části jeho minulosti v 5B. Mnohem víc otázek tak bude zodpovězeno ohledně něho v 5B sérii, speciálně o jeho roli a důvod, proč přišel do Beacon Hills a co zde má dělat , a to všechno má co dělat s jeho mytologií jeho stvoření, Pekelného psa. Musí si být vědom toho, co má dělat, co je jeho povinnost. Nemusí být hned ten hodný, ale zároveň není ani zlý. Má takovou funkci k provedení. Je to ochránce, ale pes Kerberos, který hlídám vstup do pekla, není moc pěkný dvouhlavý pes. 
Jak si povede Stilinski v nových epizodách, po tom útoku? 
  • Přežívajě (směje se). v 5x11 (což je premiéra 5B série) se vyrovnává s tím, že přežije, nebo ne. Uvidíme Scotta a Stilese, jak budou bojovat o jeho život. Ty rány z 5x10 se ukážou jako velký problém v 5x11. 
Jaký má význam ten obraz, který odhalili Dread Doktoři v poslední scéně? 
  • Je to freska, které nás povede k tomu, co stvořili Doktoři- tohle stvoření- a čemu bude čelit. Říkáme 5B sérii "Střet Titánů", takže Scottova a Theova smečka se do toho zapletou. Můžu Vám říct, že jedno z těch stvoření už jste viděli- ale to už víte (Parrish). Velmi pozorný divák si už dal dohromady, co je doopravdy na tom obrázku.
Překlad: /N; FB stránka: https://www.facebook.com/twfanclubczsk ; kopírovat se zdrojem! 

Žádné komentáře:

Okomentovat