7. 9. 2015

Co nového: FanExpo, Tyler Hoechlin, Adelaide Kane, Dylan O'Brien, Dylan Sprayberry, Holland Roden & JR Bourne



FanExpo: koná se v Kanadě, přesněji v Torontu. Z hvězd z TW se zúčastnil Tyler Hoechlin a Adelaide Kane, společně se svým bratrem.



Tyler Hoechlin: Všichni napjatě sledovali, jestli uvidíme Dereka v 5B sérii a všichni doufali, že zachrání všem zadky v Beacon Hills.  Bohužel, na FanExpu se vyjádřil, že se do 5B série nevrací. Zároveň dodal, že měl v plánu odejít už v 3B sérii, ale protože odcházela Crystal a dvojčata, odložil to na 4. sérii.

Adelaide Kane: V sobotu vyšel na JustJared článek, kde se mluvilo o tom, že si vyrazila ven s hercem Milem Ventimigliem v západním Hollywoodu. Na konci své schůzky se objali, což hned vedlo k dalším spekulacím- je mezi nimi něco? Herečka stále mlží ohledně svého vztahu s hereckým kolegou Seanem, takže to podporuje zároveň i to, že může být úplně s někým jiným.

Dylan O'Brien: zrovna dnes vyšly jeho fotky, jak si kráčí do rádia BBC 1 v Londýně. Dělá to v rámci propagace jeho filmu, TMR: Zkoušky ohněm. Tento film jde do kin už za 2 týdny.

Dylan Sprayberry: Minulý týden vyšly jeho nové fotky do magazínu XO, jsou k dispozici na stránce.

Holland Roden: V sobotu se na internet dostaly fotky z její photoshootu pro magazín VVV, který vyšel v září 2015; fotky jsou také na stránce.

JR Bourne: konečně jsme se dočkali. JR byl viděn na setu 5B a hned jsme dostali 2 fotky, jak důkaz. První fotku přidala Caitlin  (jedna z Doktorů) v pátek, druhá vyšla v neděli. Jediná otázka je- na jak dlouho zde bude?

S láskou napsala /N

Žádné komentáře:

Okomentovat