20. 9. 2015

Tyler Garcia Posey

Tyler Garcia  Posey

Tyler Garcia Posey (narozen 18. 10. 1991) je americký herec a muzikant.
Je to hvězda seriálu Teen Wolf od stanice MTV a hraje zde Scotta McCalla, jednu z hlavních postav seriálu.
Poseyho účinkování v seriálu Teen Wolf mu zajistilo výhru v kategorii Choise Summer TV star: Male v roce 2012 na Teen Choice Awards. 
S 5. sérii Teen Wolf se Tyler Posey stal co-producer a taky uvádí after show po Teen Wolf Watch Watch. 


Jeho předchozí život a kariéra: 
Tyler se narodil v Santa Monice, Kalifornii a momentálně žije v okolí Los Angels. Je mix Ira, Angličana a Mexičana.
Dřívě měl velkou zálibu v umění, na jevišti se ukázal se svým otcem, Johnem, ve věku 6 let. Jeho otec je herec a spisovatel. Později spolu pracovali v TV a natáčeli spolu. Jeho otec se objevil i v pár epizodách Teen Wolf.
Tyler se objevil od věku 8 let ve filmech: Collateral Damage a Maid in Manhattan. Dále v televizních seriálech jako: Smallville, Brothers & Sisters, Doc a Lincoln Heights.
Po jeho úspěchu v TW, se objevil v epizodě Workaholicson Comedy Central, měl malou roli ve filmu Scary Movie V. a také se objeví ve filmu, který vyjde v roce 2015 Yoga Horses, od Kevina Smithe.
Je také zpěvák/ píše i písně, hraje na basu. Byl to frontman skupiny "Lost in Kostko"; jedna jejich písně, Dexter, hraje i v Teen Wolf v epizodě Lunatic.
Tyler Posey byl zasnoubený se Seanou Gorlic, se kterou byl vážně dlouho, ale minulý listopad se rozešli. Dodnes se neví, kdo s kým a proč. Nejdřív se říkalo, že se s ním rozešla Seana a Tyler to velmi těžce snášel, později se zase objevovalo, že to udělal Tyler, aby měl "volnost".
Minulý rok v prosinci ho zasáhla smrt jeho matky, Cyndie, která dlouho válčila s rakovinou. Svůj boj prohrála a Tyler se na chvíli stáhl ze sociálního života. Epizoda 5x01 je věnována jeho matce, na památku.

Žádné komentáře:

Okomentovat