9. 9. 2015

Co nového: Tyler Hoechlin, Jill Wagner, JR Bourne & Cody Christian

Tyler Hoechlin: včera v noci přijel do Londýna. Mělo by to stále být kvůli filmu "Stratton", i když se podle příspěvku lidé domnívali, že natáčení už skončilo. Tyler se ubytoval ve stejném hotelu jako Dylan O'Brien, takže všichni doufají, že se herci setkají a třeba bude i společná fotka. 

Jill Wagner: Ačkoli to zatím nevypadá nadějně s návratem Kate Argent, Jill rozhodně nezahálí- 24.9.2015 moderuje v LA "Full Moon Bazaar"; charitativní večírek, který přispěje na pomoc s leukémií. Bravo! 

JR Bourne: Tak dlouho jsme čekali na Chrise v TW, až jsme se dočkali, a vypadá to, že si ho i déle užijete. JR byl poprvé spatřen na setu v pátek a včera a dnes přidal na IG další fotky; na jedné je i s Melissou Ponzio. 

Cody Christian: Včera/ Dnes pořádal live chat, kdo jste to nestihl/ nemohl být live, nezoufejte, můžete se na něj podívat buď na stránce Teen Wolf Fanclub CZ/ SK, a nebo i na Codyho oficiálně strance na FB (normálně Cody Christian, ale musí tam být taková ta modrá značka). Co mi ale přijde ještě za zmínku je to, že už i on se zapojil do Represent.com, kde si můžete zakoupit jeho tričko. Tak do toho ^^ 
-do kampaně Represent se zapojil už i Tyler Hoechlin a Ian Bohen. 

S láskou, /N 

Žádné komentáře:

Okomentovat