15. 9. 2015

Scott McCall nebude v 7. sérii? Aneb Tyler Posey a Jeff Davis vyvrací spekulace

Scott McCall nebude v 7. sérii? Aneb Tyler Posey a Jeff Davis vyvrací spekulace 


Několik internetových zdrojů rozjelo drby(začalo to ve středu), které měly jedno společné: "Tyler Posey by možná nemusel zářit v s07" Jak to teda je?

Nejen podle Jeffa Davise, ale i Tylera Poseyho, se jedná o naprosto nedůvěryhodné drby. Scott McCall NEOPOUŠTÍ Beacon Hills.
Stránky, které tohle rozjely nebyly, pravda, ze začátku moc důvěryhodné. Patřily tam: Realty Today, Design and Trend a Christian Post, ale postupně už se přidávaly i ty kvalitnější stránky. Jako třeba Seventeen. Všechny tyhle stránky ale šířily lži.
Teen Wolf Novinky na podobně lživé články nereagují, ale překvapivě k tomuto tématu se vyjádřil jak Jeff, tak i Tyler Posey, kteří to označili jako "většinou lživé". Proč většinou lživé? Protože na každých drbech je někdy zrnko pravdy. Začalo to 24. 8, když Hollywood Reporter vydal jakýsi "post morte" ohledně 5A série. V tomto rozhovoru se zeptali Jeffa přímo na 6. sérii a její budoucnosti.
Q: Myslíte si, že show pravděpodobně skončí s 6. sérii? 
JD: Nemám ponětí (směje se). Kdo ví, jestli to bude poslední série, nebo ne. Ale po 6. sérii bych byl rád, kdyby někdo převzal tuhle show. Pořád to má co říct, vlastní život, je tady víc příběhů, které můžou být řečeny, bylo by to skvělé- viděla Dylana Sprayberryho, jak přebírá hlavní roli v TW a vidět Tylera poseyho v roli mentora, jako byl Derek Hale (Tyler Hoechlin).
Z nepochopitelného důvodu, po tomhle články se začaly šířit tyhle lživé informace, které se o tohle opíraly, protože si mysleli, že Jeff se takhle vyjádřil ohledně budoucnosti Poseyho a jeho účasti na show.
Tyler Posey na to reagoval na svém twitteru tweetem: "Teen Wolf je moje děťátko a nikdy bych neodešel."
Davis reagoval zprávou, že ten někdo, kdo by převzal tu show je přece on, že mluvil o sobě! Myslel to tak, že po konci 6. sérii by si prostě jen vybral nového exkluzivního producenta, aby měly další série jiný nádech.
A zatímco Davis sám sebe vidí, jak by mohl opouštět Beacon Hills, řekl, že si nemyslí, že by Scott McCall někam šel. "Nemůžu si představit Teen Wolf bez Tylera Poseyho."

Žádné komentáře:

Okomentovat