4. 9. 2015

#MTV článek: Je Pekelný pes (TW) dobrou, nebo špatnou zprávou pro Beacon Hills?

510_NA_85899194_895436.mov.mp4.00_16_57_20.Still058#MTV článek: Je Pekelný pes (TW) dobrou, nebo špatnou zprávou pro Beacon Hills?
Článek je pouze přeložen, nejsou to mé názory!

Teď už víme, co za stvoření je Parrish, ale co to znamená pro Scotta a jeho smečku?
Zatímco už je to týden, co jsme zde měli letní finále, stále tu epizodu nemůžeme dostat z hlavy! Naštěstí, je tu animovaný recap, kdybychom náhodou něco zapomněli.
Už jsme se věnovali Theovi a jeho nové smeččce (poznámka od /N: to přeložím později), ale co takhle Pekelný pes?! Lydia správně identifikovala Parrishe jako Pekelného psa, stvoření z "Divokého honu", který jednak přináší smrt a jednak ochraňuje nadpřirozeno. (takže jsme nebyli moc daleko od toho, že je "anděl" přece jenom!)
Podle toho, co řekl Jeff Davis pro EW, Pekelný pes bude hlavním příběhem v 5B sérii. "Vždy jsme začínali sérii rozdílnou mytologií, a jedna z nich mě fascinovala- příběh o ghost riders a nápad ohledně Pekelného psa, nebo černého psa, který je součástí Divokého honu." Davis řekl. "Nevíte, jestli je Parrish ten dobrý, nebo špatný, ale má určitou funkci, které slouží, takže je tady určitě kvůli něčemu, je tady důvod, proč je v BH, ale za jakým účelem? Účel Pekelného psa je, že jsou to strážci nadpřirozena, i jeho místa, a to je, co je. A zjistíme o jeho roli víc v 5B sérii a jak nebezpečné to může být pro ostatní postavy." 
Takže to znamená, že naši přátelé mohou být ještě ve větším nebezpečí? Ještě, když tu máme Dread Doktory. Povzdychnutí.
Davis také odhalil, že jedna ze stvoření na malbě, kterou odkryli Doktoři, je Pekelný pes.
Čas nám řekne, co bude dál...10
dreads
Zdroj: http://www.mtv.com/news/2258606/teen-wolf-hellhound-parrish/ ; překlad od /N 

Žádné komentáře:

Okomentovat