25. 8. 2015

Jeff Davis pro EW 2/2 [SPOILERY]

2/2 překladu pro EW :)


  • Není to naposledy, co jsme viděli Void Stilese (= Void Stiles je ten Stiles, který byl posedlý Nogitsune a byl zlý). "Je to část temnoty, která krouží kolem Stilese a on bude mít strach, je to víc, než posednutí? Je něco v něm, co chce vyplout na povrch?" a jako rozdíl mezi Scottem a Theem Davis dodává: "Zatímco Scott se snaží vidět a přivádět to nejlepší z jeho přátel, Theo si přišel pro ty horší části v nich. Vrátil se pro naštvané dítě, zabijáka a vraha, chce to, protože to ztotožňuje se sílou." 


  • Je tady naděje pro Jeep. V jednom finálovém, emočním momentu, Stiles sledoval svůj milovaný jeep, jak je odvážen pryč. Ale nebojte, Davis slíbil, že je tu stále naděje. "Je zde naděje pro Jeep." řekl. "Zapalte svíčku pro jeho návrat, protože on se pořád může vrátit." 


  • 5B série je celá o vzkříšení. "Říkáme 5B sérii série o vzkříšení, protože se vlastně Scott vrátil po tom, co umřel a pokusí se přivést svoji smečku zpět, také vlastně ze smrti." Davis řekl, předtím ještě řekl, jak Scotta ovlivní jeho z mrtvých vstání. "Je otázka, jak ho smrt ovlivní? Je to všechno o tom, co mu jeho matka řekla na konci, dávajíc jim naději. Takže má znovu naději." 


  • Scott a Stiles se neusmíří tak brzo. "Bude to stále nestabilní." Davis řekl o našem milovaném přátelství. "Oba byli vzati daleko a Theo si s nimi hrál, takže je poštval proti sobě. Musí se vyrovnat s minulostí, odpustit si a potrvá to více, než jednu epizodu." 


  • Hayden bude změněná žena. Je tady něco, když se stala chimérou, umřela a byla přivedena znovu k životu, víte? "Všechny chiméry byly přivedeny k životu, bude to nad nimi viset, něco jako temnota, částečně kvůli tomu, že byly změněny doktory." Davis řekl. "Byly to experimenty, které špatně dopadly, jsou něco jako Frankensteinová monstra, takže bude třeba připomenout jim jejich lidskost. Zatímco Scott a Stiles se budou snažit obnovit smečku, aby se připravili na to, co čeká BH, Liam a Mason budou dělat to nejlepší, aby připomněli chiméram jejich lidskost a snažit se je dostat od Thea." 


  • Kira dostane její vlastní epizodu. Po tom, co chyběla ve finále, Kira se vrátí ve velkém stylu. "Máme jednu velkou epizodu, která je celá o Kiře a Noshiko, které mají svůj vlastní příběh, když se snaží vyřešit lišku a dovede je to na místo v poušti v Novým Mexiku." Jinými slovy, je zde možnost, že to pro nás bude známé místo...doufáme. 


  • 5B série navazuje na tu samou noc, jako ve finále. "5x11 se děje tu samou noc jako v 5x10." řekl Davis. "Lydia byla vzata do Eichen House po tom, co je díky injekci od Thea v katatonickém stavu. Myslí si, že jediné, co ji pomůže je Eichen House." Davis odhalil, že Lydia bude mít velmi zajímavý příběh v EH. "Je něco jako Linda Hamilton v Terminátoru 2 v psychiatrické léčebně na začátku." 


  • Stiles a Malia se budou muset vyrovnat s jejich temnými stranami, ale romance mezi nimi je stále možná. Mimo objevování Stilesovy temné strany, Jeff řekl: "Malia má svoji vlastní temnou stranu se kterou se musí vyrovnat, když chce porušit Scottovo pravidlo, které je, že nezabíjí lidi, nebo alespoň je nevraždíme, protože ona je odhodlaná zabít svoji matku." a ještě slíbil, že: "Na vztahy myslíme každý den, protože milujeme každou romanci v TW a je vždy zajímavé, když se rozcházejí, vrací se k sobě a vidí se různé varianty s nimi a vytváří se tak ty tragické romance." 


  • "Jedna z mých oblíbených romantických scén je z filmu Poslední mohykán, když on říká:"Zůstaň naživu! Najdu tě! Zůstaň naživu!" a tyhle věci mě ženou do podobných scén, kdy jedna osoba řekne: "Miluju tě, jsi ta nejlepší věc v mém životě, nemůžu bez tebe žít." ale ještě víc: "Zůstaň naživu, protože bez tebe nemůžu žít.", což je pod tím. O to se snažíme." 

Žádné komentáře:

Okomentovat