23. 8. 2015

#MTV článek: Měl by Scott kousnout Hayden?

Předem Vás upozorňuji, že se jedná pouze o překlad článku od MTV, tudíž to nejsou mé názory! 
Přiznáváme se- nejsme momentálně fanoušky Scotta McCalla.
Předtím, než začnete soudit, vyslechněte nás.
Pro začátek, 5x09 byla dost hořkou pilulkou, které se velmi obtížně polykala- Scott a Stiles jsou na hranici rozpadu, Doktoři stále pokračují v experimentech s chimérami a ten novej kluk (Theo) má dvě tváře. Došlo nám to: Theo dal účelně Scottovi špatné informace, takže došlo k tomu, že Scott začal být skeptický ohledně Stilese a smrti Donovana. Ale Sciles je s námi už jak dlouho? Jak dlouho jsou již BFF? Trochu loajality McCalle!

A pak je tu ta věc s Hayden. Pokud si chce Scott udrzež status Alfy, nesmí kousnout nevinného člověka...ale co když by to Hayden zachránilo, tak to přece bude něco jiného. Liam ji miluje. Strážník Clark ji miluje. My ji milujeme. A po smrti Allison a odchodu Kiry z BH nechceme ztratit další ženskou postavu. Už i tak si Hayden prošla mnohým- dělali na ní experimenty, začíná z ní téct stříbro (rtuť), takže kdyby se stala vlkodlakem, je to její jediná šance, a Scott odmítl kousnout ji. Bože.
tumblr_nt8ov1jdH11qixosbo2_500

Vyjádřeje svůj názor v anketě a dejte nám vědět, co by Scott měl udělat a proč. A připravte se na letní finále už tohle pondělí!

Zdroj + anketa: http://www.mtv.com/news/2246361/teen-wolf-scott-hayden-bite/


Žádné komentáře:

Okomentovat