16. 8. 2015

Co nového: Arden Cho, Holland s Crystal, Holl s Maxem & Shelley Hennig

Pár novinek :)

Arden Cho: s dnešním datem, 16. 8. 2015 slaví Arden své narozeniny (30; ačkoli by jí nikdo tenhle věk nehádal). Všechno nejlepší tedy a já doufám, že o ní ještě uslyšíme, ať už jako o zpěvačce, nebo herečce. Své narozeniny oslavila se svými přáteli, kde přidala: Nejlepší den. Děkuju všem. Mám ty nejlepší přátele a tolik lásky v mém životě, to je vše, o co bych mohla žádat.


Crystal Reed a Holland Roden: Že jsou tyhle dvě kamarádky, to ví každý. Nedávno jsem přidala fotku s Crystal a Maxem se spekulací, že chystají něco pro Holl. Tentokrát si vyšla Crystal s Holl  včera v Los Angeles a obě vypadaly úchvatně.















Holland Roden a Max Carver: Jejich starší fotky jsou z premiéry "Digging for Fire", kam si také vyšli spolu. A nejnověji se zúčastnili "Fashion show", kam je pozvala Rosie. Oba dva byli nadšení a velmi si to chválili.


Premiéra "Digging for Fire":


Shelley Hennig: Na internetu se objevily nejen fotky Shelley se svým přítelem, Rasmusem, jak si užívají společně dovolenou, ale i fotky ze svatby kamarádky Shelley, kde samozřejmě nemohla chybět.
Fotky ze svatby: 

Fotky z dovolené:



Žádné komentáře:

Okomentovat