22. 8. 2015

8 otázek na které musíme znát odpovědi v letním finále! [SPOILERY]

V ponděli nás čeká letní finále 5. série a tady je 8 otázek, na které potřebujeme znát odpověď! Obsahuje SPOILERY!
Tajemno kolem Beacon Hills jenom roste s příchodem Dread Doktorů v 5. sérii. Ale když jsme se snažili rozluštit do jejich tématiky, zamotali jsme se do dalších otázek. Tady jsou!


1) Kam šla Kira? 

  • Po tom, co i Kira zjistila, že je jeden z experimentů Dread Doktorů opustila Kira Beacon Hills. Obávala se toho, že by mohla udělat víc škody, než užitku. Kira neřekla Scottovi, kam přesně se chystá, ale prozradila mu, že jdou hledat řešení ohledně jejího problému, aby byla zase pod kontrolou. 
  • Vrátila se tedy Kira do New Yorku, kde trávila celé léto? I kdyby se schovávala, Doktoři stejně najdou nějakou cestu, jak ji najít- hlavně, pokud skončí jako další nepodařený experiment, jako ostatní chiméry. 
2) Je Deaton v pořádku? 
  • Když jsme naposledy viděli Deatona, byl na cestě, aby zjistil více o Doktorech, kde našel velký zub, o kterém prohlásil, že to může být odpověď. Ten zub mu ale nepřinesl nic dobrého, protože se najednou objevila Pouštní vlčice a vzala ho jako rukojmího. 
  • A vzhledem k tomu, že víme, že Pouštní vlčice je nájemný zabiják, může klidně zastřelit Deatona, kdyby chtěla, ale stále doufáme, že ušetří život veterináře, vzhledem k tomu, že je to velká pomoc pro Scotta a smečku. 

3) Proč chce Pouštní vlčice zabít Malii?

  • Pouštní vlčice se potom zeptala Deatona, jestli ví něco o její dceři, Malii, jestli je stále naživu. Díkybohu, že Deaton zalhal, protože to vypadá, že nic a nikdo nedokáže zastavit Vlčici v tom, aby zabila Malii. "Jestli je stále na živu, budu ji muset zabít prostě znovu." 
  • Ale proč je tak posedlá tím, zabít svoje vlastní dítě, svoji dceru? Najal ji na to někdo? Nezáleží na tom, co je její motivace, jedno víme jistě: Malia je ve velkém nebezpečí. 
4) Co je doopravdy Parrish? 
  • V 5x09 Parrish konečně zjistil, od Lydie, že schovává mrtvá těla chimér u Nemetonu. Taky zjistil, že je nebezpečná osoba, takže se sám zavřel na policejní stanici do cel. Co ale pořád neví je, co je za nadpřirozenou bytost a proč sbírá nepodařené experimenty Doktorů. 
  • Záhada ohledně jeho pravé identity je předmětem všech možných spekulací fanoušků už od 4. série, takže je jen otázkou času, než se to dozvíme. 
Co chtějí Doktoři? 
  • Pomalu hend na začátku série se dozvíme od Gabriela Valacka, že to byli původně lidští vědci, kteří byli posedlí nadpřirozenem. Zkoumali elektromagnetické jevy, které jim pomohly v růstu síly podobnou nadpřirozenu a prodloužit si tak vlastní životy. 
  • Je jasné, že jsou teda fanatičtí ohledně nadpřirozena, ale stále jsme nezjistili, co vlastně chtějí. Proč přeměňují nevinné teenegery do chimér, když je potom začnou zabíjet před Supermoonem? Je tady mnoho otázek ohledně našich nepřátel a doufáme, že dostaneme aspoň nějaké odpovědi v letním finále. 
Co je pravým důvodem Theova návratu do Beacon Hills? 
  • Už v 5x01 nám Theo prozradil, že se Theo vrátil do Beacon Hills, aby se připojil do smečky Scotta. Ve skutečnosti jsme ale viděli, jak tahle omega poštvává všechny proti sobě. Takže o co mu vlastně jde? Jaký je jeho plán? Chce vzít Scottovi status alfy? Doufejme, že se to brzo dozvíme. 
Kousne Scott Hayden? 
  • Na konci 5x09 se zeptal Liam Scotta, jestli by nemohl proměnit Hayden, aby ji zachránil život, ale Scott to odmítl. Nicméně, vzhledem k tomu, že víme, jak Scott miluje své přátele (/N: hahahah a co Stiles?), je dost možné, že si to rozmyslí, pokud zde není žádná jiná možnost. Třeba by pak mohla být Scottovi nějak prospěšná ve smečce. 
Může být zachráněno přátelství Scotta a Stilese? 
  • v 5x09 Theo řekl Scottovi "pravdu" o Donovanovi, přičemž pochopitelně lhal a žádnou sebeobranu nezmínil. Když uhodil na Stilese, ten se nijak nebránil, protože si myslel, že ví, že šlo o sebevraždu. A tak Scott uvěřil Theovi a obrátil se ke Stilesovi zády. Tohle je to nejhorší, co se naši bromanci mohlo stát a doufáme, že nám letní finále dá nějaké naděje a odpovědi, jestli tohle přátelství může být stále zachráněno. 

Letní finále už 24. 8. v úterý ráno 4:00! 
Kopírovat/ sdílet se zdrojem! 
Zdroj: http://www.designntrend.com/articles/59293/20150820/teen-wolf-spoilers-8-burning-questions-we-need-answered-season-5-summer-finale.htm

Žádné komentáře:

Okomentovat