25. 8. 2015

Jeff Davis pro EW 1/2 [SPOILERY]

Ve finální hodině Ten Wolfu 5A série bylo zachráněno 5 lidí, Parrish byl odhalen jako pekelný pes a Lydia byla zanechána v katatonickém stavu. A to jsme ještě nezmínili, že Theo je chiméra, Braeden se vrátila a stalo se mnoho událostí. Pojďme to shrnout tím, když řekneme, že se toho stalo hodně ve finále.
S touto myšlenkou jsme si promluvili s Jeffem o těch všech zvratech a co můžeme očekávat v 5B sérii. (Ano, zeptali jsme se i na jeep, Roscoa)



  • Pojďme si promluvit o Divokém honu. "Vždy jsme začínali sérii, že jsme mluvili o různých mtologií a tahle jedna byla fascinující, příběh o lovcích duší a nápad ohledně Pekelného psa, nebo černého psa, který je součástí Divokého honu." Davis řekl. "Takže to vypadalo jako dobrý nápad, začít takhle sérii a potencionální mytologii, o které jsme již zasadili semínko, pro pozdější epizody. A vždy jsme věděli, že chceme pro Parrishův příběh strhující bouři/ smršť a dát tak první nápovědu." 


  • Proč Pekelný pes? "Měli jsme několik různých nápadů ohledně Parrishe, ale skončili jsme u tohodle, protože jsme pro něj chtěli morální roli." řekl Jeff. "Nevíte, jestli je dobrý, nebo ten zlý, ale má určitou funkci, které slouží a je tady pro nějaký důvod, proč je zrovna v BH a tady je jeho účel účel Pekelného psa, je to strážce nadpřirozeného místa a to je prostě on. A o jeho roli zjistíme více, samozřejmě v 5B sérii a jak nebezpečný se může stát pro ostatní."


  • Doktoři způsobili onen Divoký hon. Jestli si myslíte, že ten Hon byl konec her Doktorů...možná máte pravdu. "Dobře, jsou do toho zamotaní. Vždy jsme je popisovali jako vědce, kteří uctívali nadpřirozeno a Divoký hon je reakcí na to, co prováděli." řekl Davis. "Takže si to vlastně zavinili sami. A uvidíte konflikt s Titány, kteří se ukážou v 5B sérii." 

Ohledně té malby- Jeff neodhalil moc detailů; jedná z těch postav je Pekelný pes a ta druhá ne.

  • A kde je doktor Valack? Po tom, co utekl z Eichen House, neslyšeli jsme o něm. Ale Davis slíbil, že ho znovu uvidíme v premiéře 5B série. "Má toho hodně co říct." řekl Davis. "A taky si uvědomíte, že to nemusí být tak zlý člověk, jak jsme ho mohli vidět. Ve skutečnost může být dobrý muž." 


  • Pouštní vlčice přichází do města. A je naštvaná. "Je velkou součástí příběhu Malie a vlastně skříží cestu i s Theem a dojde jim, že můžou mít mnoho společných cílů než si myslí." řekl Jeff. "A také je toho hodně ohledně jejího vztahu s Malií a důvod proč řekla: Jestli je naživu, budu ji muset zabít znovu."" 


Je tady ještě mohem více ohledně odhalení Thea. Zatímco mluvíme o Theovi, Davis odhalil, že Theova schopnost přeměnit se do kojota ho dělá velmi nebezpečným a talentovanou chimérou.

Braeden se potuluje kolem. Jeff nám zaručil, že se Braeden vrátí v 5B sérii.

Může se Derek vrátit? S Braeden zpátky jsou dveře otevřené i pro Derekův návrat. Davis odpověděl, že si ohledně toho nejsou jisti. (zřejmě je to i kvůli Tylerovi Hoechlinovi.)

-kopírovat/ sdílet se zdrojem! Později přidám i druhou část! Omlouvám se, pokud něco nebude dávat smysl, ale epizodu jsem ještě neviděla a snažila jsem se o rychlý překlad.


Žádné komentáře:

Okomentovat