13. 8. 2015

Kira Yukimura a 5B série? Ano/Ne? [SPOILERY Z 5x08]

OBSAHUJE SPOILER Z 5x08, KDO JSTE NEVIDĚL, NEČTĚTE! 
Předem bych Vás ještě chtěla upozornit, že se jedná o SPEKULACE a mě upřímně se to nezdá jako PRAVDA! Každý, ať si na to udělá vlastní názor.



Kira Yukimura v 5x08 opuští Beacon Hills, nejen kvůli kitsune, ale i kvůli Doktorům, kteří ji něco provedli a ona nechce ohrožovat ostatní.
Jak to teda vypadá s tím, že by se Kira mohla vrátit? A když ne v 5A sérii, tak aspon do 5B? Zatím to vypadá, podle všech spekulacích, že Arden s TW skončila.
Arden Cho totiž není nejen herečka, ale i zpěvačka, takže většina spekulací se zaměřila na to, že se chce Arden momentálně věnovat své  kariéře zpěvačky a tu hereckou na chvíli opustit; opustit TW. Tak, celá spekulace a ja Vám teď popíšu, proč to dle mého není pravda.
Co je proti téhle spekulaci: Nebudu tady opakovat, že Arden roli Kiry zbožňuje a je ráda  v TW. Ano, je i zpěvačka, ale během doby, když se natáčely poslední díly TW (5x09 a 5x10) Arden musela na Havaj, kde měla koncert, takže se podle mě s Jeffem dohodli a udělali to takhle, že zmizí i Kira. Navíc, když už Jeff s něčím začal, momentálně s kitsune, tak to dotáhne i do konce, takže dle mého se Kira vrátí. Navíc to nebyl definitivní konec.
Pokud se Kira vrátí, tak to buď může být do finále 5A série (mohli to natočit předem), nebo během 5B. Arden Cho se o tom sama ještě nevyjádřila, tak budeme čekat na další novinky  doufat, že to není konec Kiry.
(Nemluvě o tom, že Kira tam má prostě velkou roli a něco se musí dorešit)

Žádné komentáře:

Okomentovat