25. 8. 2015

Jeff Davis pro EW 2/2 [SPOILERY]

2/2 překladu pro EW :)


  • Není to naposledy, co jsme viděli Void Stilese (= Void Stiles je ten Stiles, který byl posedlý Nogitsune a byl zlý).

Jeff Davis pro EW 1/2 [SPOILERY]

Ve finální hodině Ten Wolfu 5A série bylo zachráněno 5 lidí, Parrish byl odhalen jako pekelný pes a Lydia byla zanechána v katatonickém stavu. A to jsme ještě nezmínili, že Theo je chiméra, Braeden se vrátila a stalo se mnoho událostí. Pojďme to shrnout tím, když řekneme, že se toho stalo hodně ve finále.
S touto myšlenkou jsme si promluvili s Jeffem o těch všech zvratech a co můžeme očekávat v 5B sérii. (Ano, zeptali jsme se i na jeep, Roscoa)

23. 8. 2015

[AKTUALIZACE] Lunar Eclipse 2015; Dusseldorf (Německo)


Kdy: 12. 12.-13.12. 2015
Kde: Dusseldorf; Německo
Hosté: Melissa Ponzio, Seth Gilliam, Cody Christian, JR Bourne, Max a Charlie Carver (možná ještě 1 host bude). JR je zde jako "Guest host", čili je dražší a neplatí na něj určité výhody s lístky.
Co si můžete zakoupit jako extras: fotka jednotlivec, 3x fotky s tou samou osobou, autogram, meet a greet (+ tajný Santa)
Kolik stojí vstup: od 169 € do 799€ (počítám vstupy na oba dny)

#MTV článek: Měl by Scott kousnout Hayden?

Předem Vás upozorňuji, že se jedná pouze o překlad článku od MTV, tudíž to nejsou mé názory! 
Přiznáváme se- nejsme momentálně fanoušky Scotta McCalla.
Předtím, než začnete soudit, vyslechněte nás.

22. 8. 2015

8 otázek na které musíme znát odpovědi v letním finále! [SPOILERY]

V ponděli nás čeká letní finále 5. série a tady je 8 otázek, na které potřebujeme znát odpověď! Obsahuje SPOILERY!
Tajemno kolem Beacon Hills jenom roste s příchodem Dread Doktorů v 5. sérii. Ale když jsme se snažili rozluštit do jejich tématiky, zamotali jsme se do dalších otázek. Tady jsou!

Holland Roden a Crystal Reed reunion (15.8.´15)

Už dříve jsem Vás informovala o večeři Crystal a Holland, přináším ještě jeden článek + fotky z internetové stránky :)

19. 8. 2015

Holland Roden: premiera American Ultra v LA

Holland Roden se vcera, tentokrat sama, zucastnila premiéry "American Ultra", ktera se konala 18.8.'15 v LA. 
Nebyla jedinou hvězdou, ktera se toho zucastnila.
Zdroj: Teen Wolf Fanclub CZ/ SK 

17. 8. 2015

Kdy skončí Teen Wolf?

Budou vůbec maturovat na střední škole? Skončí Teen Wolf, až naši hrdinové dovrší 20 let? 

"Neustále o tom debatujeme, protože, abych byl upřímný, myslel jsem si, že končíme (s 5.sérii)," Davis řekl. MTV nicméně objednala dalších 20 epizod pro 6. sérii, což znamená, že počítají, že show poběží ještě několik let.
"Nemám vůbec žádný nápad, co se stane v 6. sérii," Davis pokračoval. Taky zažertoval: "Nemám ponětí, jestli budu vůbec naživu po 5B sérii."

16. 8. 2015

Co nového: Arden Cho, Holland s Crystal, Holl s Maxem & Shelley Hennig

Pár novinek :)

Arden Cho: s dnešním datem, 16. 8. 2015 slaví Arden své narozeniny (30; ačkoli by jí nikdo tenhle věk nehádal). Všechno nejlepší tedy a já doufám, že o ní ještě uslyšíme, ať už jako o zpěvačce, nebo herečce. Své narozeniny oslavila se svými přáteli, kde přidala: Nejlepší den. Děkuju všem. Mám ty nejlepší přátele a tolik lásky v mém životě, to je vše, o co bych mohla žádat.


Crystal Reed a Holland Roden: Že jsou tyhle dvě kamarádky, to ví každý. Nedávno jsem přidala fotku s Crystal a Maxem se spekulací, že chystají něco pro Holl. Tentokrát si vyšla Crystal s Holl  včera v Los Angeles a obě vypadaly úchvatně.















Holland Roden a Max Carver: Jejich starší fotky jsou z premiéry "Digging for Fire", kam si také vyšli spolu. A nejnověji se zúčastnili "Fashion show", kam je pozvala Rosie. Oba dva byli nadšení a velmi si to chválili.


Premiéra "Digging for Fire":


Shelley Hennig: Na internetu se objevily nejen fotky Shelley se svým přítelem, Rasmusem, jak si užívají společně dovolenou, ale i fotky ze svatby kamarádky Shelley, kde samozřejmě nemohla chybět.
Fotky ze svatby: 

Fotky z dovolené:



15. 8. 2015

WereWolf Convention v Bruselu; září 2015

Kdy: 26.9.-27.9. 2015
Kde: Brusel; The Egg Gallery
Hosté: Holland Roden, Ian Bohen, Tyler Hoechlin, Ryan kelley, Crystal Reed a Daniel Sharman
Co si můžete zakoupit jako extras: fotka jednotlivec, fotka double, Meeting Room, autogram, party
Kolik stojí vstup: od 100€ do 390€ (záleží a výběru lístku)

U extras budu psát ceny, když zaplatíte rovnou hotově! Kdyby jste platili bankovním převodem, máte to o 5 €  levnější! 

14. 8. 2015

Tyler Posey: zrušení účasti na conu

Už je to tak. Tyler Posey se měl zúčastnit svého (tuším) prvního evropského conu v Německu v prosinci 2015. Byl oznámen jako první host conu a byl to "speciální host". Nebudu se vyjadřovat k jeho cenám k fotce atd., protože to již nemá cenu, když účast zrušil.
Důvod: kvůli TW; jeho natáčení. Zřejmě nejen jako herec, ale i co- producer má své povinnosti a musí tam být. Na jednu stranu jsem zklamaná, že ho neuvidím, ale na druhou stranu chápu, že tam prostě nemůže být a má určité povinnosti k TW. A jsem také ráda, že to oznámili svým způsobem ještě brzo.
Otázka je, zda i Melissa Ponzio, Seth Gillian a Cody Christian (další hosté na conu) zruší na conu svoji účast, nebo je třeba jen Tyler na natáčení.

13. 8. 2015

5B série: možná premiéra, začátek

Už v pondělí jsem Vás informovala, že se už připravuje Beaconhillská střední na natáčení 5B série. Co dalšího ještě víme (většina jsou spekulace, ale lepší než nic:)) Není toho moc, to poslední jsou spekulace, ale díky 3. sérii víme, že 3B série měla premiéru někdy v únoru, takže 5B by měla být taky tak nějak.

  • Většina štábu už je na místě (někteří set ani neopustili)
  • Na začátku srpna se dotáčeli/ přídávali nějaké scény (Cody Christian a Dylan O´Brien zde například byli)
  • Možné ukončení natáčení 5B série by mohlo být v listopadu, nebo prosinci
  • Proto se už spekuluje, že premiéra 5B série by mohla být už v lednu 2016-> pomáhá i tomu fakt, že na MTV bude mít premiéra i zcela nový seriál (The Shannara Cronicles) a jak víme, TW mělo dvojdílnou premiéru kvůli dalšímu novému seriálu Scream, takže i proto by to mohli udělat teď s dalším novým seriálem

Kira Yukimura a 5B série? Ano/Ne? [SPOILERY Z 5x08]

OBSAHUJE SPOILER Z 5x08, KDO JSTE NEVIDĚL, NEČTĚTE! 
Předem bych Vás ještě chtěla upozornit, že se jedná o SPEKULACE a mě upřímně se to nezdá jako PRAVDA! Každý, ať si na to udělá vlastní názor.

Ryan Kelley pro TVLINE

Co je zač/ On a Lydia/ a jiné

TVLINE| Pojďme k tomu momentu, kdy jsi zjistil, co je Parrish zač. Jaká byla tvoje reakce?
Ryan: Myslím, že Jeff šel prostě náhodou kolem, když mě viděl, jak odpočívám na setu. Najednou mě s tím zasáhl, jako nic a potom šel zase pryč, jako kdyby se nic nestalo.

TVLINE|Byla to aspoň bytost, kterou jsi očekával?

10. 8. 2015

Co nového- Adelaide Kane & JR Bourne

Adelaide Kane: Vcera oslavila sve narozeniny (25) ve společnosti svých pratel. Na netu se objevilo par fotek z jeji oslavy. Addy si je užila převážně ve společnosti svých hereckých kolegu ze serialu Reign. Pak je tu jedna nemila zpráva: Addy uz zase nekdo hacknul IG a Twitter, takze v posledních dnech se je snazila získat zpatky. Úspěšně získala Twitter, ale IG stale nema. 
Příprava na večeři:) 
Oslava
A posledni fotka z oslavy:) 
JR Bourne: V posledni době jsme nic neslyšeli, co dela, kde je, ale vcera se konecne objevily novinky. Nejdříve: zacalo jiz jeho nataceni v serialu Arrow, kde se hned podělil jednotu #BTS fotkou. Natáčí se ve Vancouveru, kde se take vcera setkal s Jill Wagner, jeho seriálovou sestrou v TW. Doufejme, ze nataceni Arrow ho nijak neovlivní v nataceni TW, protoze Jeff se vyjádřil, ze pro některý postavy bohuzel neni misto hned v 5A serii. Nataceni TW 5B serie by melo začít take v srpnu. 
Setkání s Jill :)