19. 7. 2015

Stiles a Lydia v 5. sérii

Starší článek :) 
Trailer pro 5. sérii vyšel před pár týdny a některým fanouškům dal naději, že by mohl vzniknout nový pár. Zatímco noví nepřátelé dělají teenegerům opět mizerný život, může se nám zdát, že sneak peek je moc zaměřen na Stilese a Lydii. Je stále naděje pro Stydii a konec pro Stalii?

Pojďme se ještě na chvilku vrátit k traileru- naši noví nepřátelé se jmenují „Doktoři“ a jsou vážně děsiví. Herec Tyler Posey ještě před vydáním traileru poukázal na sílu těchto Doktorů. Posey taky prozradil, že bude víc nepřátel, kteří se objeví v Beacon Hills.
Podle scén, ve kterých několikrát vidíme Lydii, se zdá, že dostává větší roli. V traileru je Lydia v Eichen House, jako pacientka- což může vypadat, že nějací doktoři využívají pacienty v Eichen House na svoje experimenty. A možná se Lydia rozhodne do toho taky jít, aby zjistila víc, ale bude toho na ní až moc.
Každopádně. V traileru vidíme i nějaké momenty mezi Lydii a Stilesem, jak si mnoho fanoušků všimlo. Můžeme tedy očekávat Stydia románek?
Zdá se to možné, protože už předtím bylo řečeno, že vztah mezi Stilesem a Maliíí bude těžký- mnoho fanoušků se tak domnívá, že Stalia skončí. Ostatní drby zase šíří, že by mohla Malia podvést Stilese(poznámka /N: seriously? Ani neví, co to je :D)

S těmihle drby to tak může vypadat na Stydii- mnoho fanoušků to tak alespoň šíří. Ale jak to dopadne…to se dozvíme až s 5. sérii, která vyjde už 29. 6.!

Žádné komentáře:

Okomentovat