19. 7. 2015

Rozhovor s Jeffem; po shlédnutí 5x01


Teen Wolf znovu nakopává zadky s 5. sérií, když se Scott a jeho smečka musí připravit na to nejhorší ohledně jejich budoucnosti: konec střední školy; maturita.
"Rozhodli jsme se znovu zaměřit na teenegery v 5. sérii," řekl Jeff Davis TVLine. "A velkou částí 5. série bude: Jaký bude poslední, maturitní ročník? Můžou všichni zůstat spolu? Když lidé maturují, hodně přátelství je pak rozděleno a myslím, že bude zajímavé sledovat Stilese, který tím nejvíc bude ovlivněn a rozrušen. Je to postava, kterou ten strach změní nejvíce."
Trochu níže zjistíte, co prozradil Jeff Davis a Tyler Posey- ohledně první půlky 5. série, maturity, nových tváří v Beacon Hills a o návratu (alespoň) 2 oblíbených postav!


TVLINE | Pojďme začít tím největším překvapením z 6 minut 5x01- co můžete říct o nové, badass Lydii?DAVIS | Vždy jsem říkal, že chceme naše postavy brát od A po Z Ne po A do B. Chceme vidět nějakou změnu, zlepšení,ale pozvolně. Někdy je to ale frustrující pro fanoušky, kteří chtějí všechno hned, ale my jim to chceme říkat jako příběh. Chceme, aby Lydia z 1. série byla úplně rozdílná od Lydie v 5. sérii. Takže Lydia, jako její charakter, projde velkou změnou.
TVLINE | Očividně uplynul nějaký čas od konce 4. série, kdy měla Lydia čas nabrat nové síly a své schopnosti a skončit v Eichn House. Můžete říct, jak velký skok to je? 
DAVIS | 
[Směje se] V naší show by to bylo za týden [směje se] Je to delší úsek a hodně udalostí se mezitím stane mezitím. Je to něco, k čemu se vrátíme v 5B sérii, druhé půlce 5. série.Celá  5A série je flashbacková.  
Teen Wolf Season 5 SpoilersTVLINE | A taky víme, že Aiden se nečekaně objeví. Jak k tomu přišlo a uvidíme ho více? DAVIS | Vždycky se snažíme najít nějakou cestu k postavám, abychom je přivedli zpět, protože máme rádi všechny lidi, kteří se kdy podíleli na seriálu. Mluvil jsem s Holland a byl jsem jako:"Musíš mi pomoct dostat ho zpět na tohle." a ona řekla:"Jo, rozhodně." Takže doufejme,  že ho využijeme častěji, záleží také na jeho práci."
TVLINE | Každý je nadšený, až uvidíme Thea (Cody Christian), který se tam přimíchá. Co můžete odhalit?POSEY | Theo je samotář, který si hledá smečku. Neviděli jsme ho mnoho let a nevíme, kde zatraceně byl, takže je těžké mu věřit. Ale je velmi okouzlující a vypadá jako génius, takže si myslím, že si Scotta získá na svoji stranu. Theo je mysteriózní kluk, který se stane rozhodující částí v sérii. 
TVLINE | Když teď odešel Derek, vezme si na starost jeho povinnosti Scott? DAVIS | Scott rozhodně převezmě povinnosti po Derekovi; chceme vidět, jak se vyvíjí jako vůdce v téhle sérii. Každou sérii se ptáme: Jak můžeme testovat naše postavy? Jak si můžou projít peklem? A selhání ohledně vůdcovství se nám zdálo jako dobrý nápad. Co se stane, když Scott selže? Naučíme se přece jenom více z toho, když selžeme, než když uspějeme. O tomhle je celá série. 
POSEY | Udělali jsme už všechno možný se Scottem, když se rozvíjel a šel tak nahoru, takže to cítím, že jediné, čím si ještě neprošel, je něco temného. Bude v depresivním savu, takže ho to může ovlivnit nějak temně. 
Teen Wolf Season 5 SpoilersTVLINE | Díky Twitteru také víme, že se Braeden svým způsobem vrátí. Měla by větší roli, kdyby Derek byl stále v Beacon Hills? 
DAVIS | 
Nepřítomnost Hoechlina ji ve skutečnosti nijak neovlivní, ale byla to zábava mít ji zpátky, když nakopávala zadky...je tady několik postav, které nejsou v prvních 10 epizodách 5A,o kterých jsme si ymsleli, že zde budou, ale bohužel pro ně nebyl prostor. Uvědomili jsme si, že se vážně musíme zaměřit na teenegery, dostat je zpátky a začít záhadu. Argent, například, nebude zpátky do 5B série, a řekl jsem mu, že si musí enchat vousy. Zoufale jsem se ho tam snažil někam narvat do těch 10 epizod, ale prostě tam nebyl prostor. 
Zdroj: tvline.com
Kopírovat/ sdílet se zdrojem! 

Žádné komentáře:

Okomentovat