25. 7. 2015

6 otázek & 6 odpovědi, co muzeme očekávat v druhé půlce 5A serie

1. Je to naposled, co jsme viděli doktora Valacka a jak ta knizka ovlivní Lydii? Za jak dlouho se naucime o jeji možné historii s Doktory? 
• Rozhodne to neni naposled, co jsme viděli doktora Valacka. Dozvíme se o nem více v druhé půlce 5.serie, ohledne i toho, jak bude přebírat krok po kroku kontrolu nad Eichen House. Navic nam i tyhle epizody ukáží, jak si Lydia bude vybarvovat, co se stalo behem jeji operaci, kde byli i Doktori. Je to vzpomínka, nebo na tom bude neco jeste neco divnějšího? 

2. Jak se Kira vyrovná s tim, co se ji stalo v Eichen House? 
• Kira se zacne stranit nejen Scotta, ale i smecce, protoze chce verit tomu, ze to dela pro jejich dobro, aby jim nemohla ublížit. Tahle serie bude taky hodne o Kire a jeji sile. 

3. Jak je na tom ted vztah Scotta a Kiry? Budeme stale vídat nějaké jejich krásné scény? 
• Bohuzel, tohle mohly byt posledni možné jejich krásné scény. Jeji rostoucí sila a touha po jeji kontrole vede akorat k jejich odloučení. 

4. Za jak dlouho se dozvíme o spojeni Thea a Doktorech? Muze byt jeho postava vykoupena? 
• Uvidime Thea udelat mnoho špatných veci na konci serie. Vykoupení neni možné, rozhodne ne potom, az se dozvíme více o jeho sestře. O dohodě mezi Theem a Doktory se dozvíme v 5x09 a 5x10.

5. V jakem duchu bude druha půlka 5A serie, jak bude rozdílná od te druhy půlky a jakým směrem se bude ubírat? Co muzete odhalit k finale 5A serie? 
• Uz je to zvykem, ze každá serie je temnejsi a katastrofalnejsi. Finale je vlastne takovým středem, protoze ten pribeh bude pokračovat dal, v 5B serii,  Scott a jeho smečka budou čelit možnému rozpadnuti nejen jejich smečky, ale i přátelství. 

6. Co ceka Stilese a Malii? Jak bude Stiles ovlivněn nejen osudnou noci s Donovanem, ale i ohledne pravdy o jeho otci, ktery souvisí se Stilesovym otcem? 
• Stilesova vina zacne růst a bude to mit následek, ze od sebe bude odstrkovat Malii, takze dojde k jejich odcizení. Bude mezi nimi taky mnoho tajemství a způsobí to hodne konfliktu. Stiles se bude chvili vyrovnávat z důsledky z one noci s Donovanem. 
Zdroj: #TheHollywoodReporter
Preklad: /N 
-kopírovat/ sdílet se zdrojem! 

Žádné komentáře:

Okomentovat