14. 7. 2015

Podrobnější popis postav v 5. sérii


Scott McCall
·        Od té osudné noci, kdy Scotta pokousal Peter, se tomu musel on a jeho smečka postavit několika hrozbám, které se objevily v Beacon Hills- Darach, smečka Alf, lovci, nogitsune a Benefactor (sponzor). Teď ale přichází velká výzva, přímo před jejich nosem: maturitní ročník. Scott a jeho smečka se musí postavit nejen nástrahám posledního roku, ale i dalších hrozeb kolem něj.
Stiles Stilinski
·        S posledním rokem, je to právě Stiles, který neustále opakuje svým přátelům, že zůstanou spolu, po maturitě. Stiles je vždy trnem v oku v očích jeho otce a vždy se odlišuje- proto se rozhodne hledat sám sebe po svém, i když ho to zavede na špatné místo ve špatném čase. Ale šerif Stilinski ví, že Stiles se vždy rozhodne správně a udělá cokoli pro své přátele.
Lydia Martin
·        Přestože mohla Lydia maturovat již dříve, rozhodla se počkat na své přátele a ukončit maturitní ročník s nimi, aby mohli zůstat co nejdéle spolu. Pokračuje v zdokonalování věcí kolem Banshee, protože ví, že se toho musí ještě hodně naučit. Po tolika letech, kdy potlačovala sama sebe, se rozhodne zaujmout oficiálně místo ve Scottově smečce. Taky se více sbližuje se strážníkem Parrishem, zatímco se společně snaží zjistit, co je vlastně zač.
Kira Yukimura
·        Kira konečně našla skupinu přátel, po které vždy toužila. Ona, Malia a Lydia si nemůžou být už více blížší a její vztah se Scottem je perfektní. Vychází jí dokonce i její schopnost coby Kitsune a zdokonaluje se s katanou. A tak zatímco je sama nadšená maturitou, protože je se svými přáteli, neuvědomuje si, že Kitsune uvnitř jejího těla má jiné plány.
Malia Tate/ Hale
·        Je pochopitelné, že pro Malii byla střední škola rychlá a svým způsobe utrpení- 10 let byla kojotem a tak rychle se naučila začlenit, už jenom proto, že cítila, že je ohledně toho na ní vyvíjen velký tlak. Naštěstí, protože má své přátele, a hlavně Stilese, dojde ji, že patří přesně do tohodle světa, kde je člověkem a je připravená se postavit všemu- i na boj.
Liam Dunbar
·        Nejnovější člen a vlkodlak Scottovy smečky se celou dobu potýká právě s tou vlkodlačí věcí. Ale díky Scottovi, který je jednak jeho Alfa, ale i vůdce a učitel, se naučí postupně kontrolovat svůj vztek. To může být někdy těžké, hlavně ve chvílích, kdy jeho nejlepší kamarád, Mason, nemá ani potuchy o tom, že je Liam vlkodlak a že patří do Scottovy smečky. A aby to bylo ještě horší, v Beacon Hills se ukáže, pro Liama známá tvář, z jeho minulosti.
Mason Hewitt
·        S Liamem po boku je Mason připraven na další školní rok. A taky ví, že se něco divného děje v Beacon Hills. Po tom, co jeho a Lydii napadl Berserker, je Mason připraven zjistit, co se stalo a o co vlastně jde. Chce se dozvědět víc… a naneštěstí, možná dostane svoji šanci dříve, než očekával.
Jordan Parrish
·        Po tom všem, co se stalo v Beacon Hills, je Jordan více odhodlaný, prosadit se více do role zástupce šerifa. Je rozhodnut dokázat Stilinskimu, že za to stojí, i když většinou musí dělat s papíry. S Lydiinou pomocí, Jordan pokračuje v hledání toho, co je vlastně zač, s blížícím se nebezpečím kolem nich.
Hayden Romero
·        Hayden nikdy neočekávala, že když začne další rok na škole, potká zde Liama, jejího úhlavního nepřítele. Takže musí zvládnout nejen práci, ale i školu, svoji sestru, která pracuje pro šerifa, ale ještě Liama, ve kterém stále vidí nepřítele.
      Theo Raeken

·        Theo nikdy nemyslel na to, že by se někdy mohl vrátit do Beacon Hills. Ale když se dozvěděl, že Scott McCall, jeho dávný přítel, je pravá alfa, Theo se rozhodl, že je na čase se vrátit domů. Když se objeví před Scottem, všimne si, že je Stiles vůči němu dost nedůvěřivý, a tak musí prokázat Scottovi a jeho smečce, že si zaslouží jejích důvěru, stejně tak i přátelství. 

Žádné komentáře:

Okomentovat