16. 7. 2015

Liamův milostný život a přátelství s Masonem

Co čeká Liama v 5. sérii? 

Přestože jsme měli finále 8. září, už teď se nemůžeme dočkat 5. série! Dylan Sprayberry aka Liam odhalil „Hollywoodlife.com“ nějaké informace. Dozvíte se, co čeká Liama a ohledně možnosti, že by mohl mít milostnou zápletku.

4. série nám představila Liama Dunbara, nového a mladého vlkodlaka z Beacon Hills, který se stane vlkodlakem pomocí Scottova kousnutí. Náš nový vlkodlak se dlouho smiřoval se svojí identitou, ale na konci se konečně rozhodl přijmout svoji nadpřirozenou stránku. Dylan Sprayberry nám prozradil více o Liamově milostném životě a jeho bromanci s Masonem.
Přestože se v Beacon Hills stále něco děje a jde vždy o život, naši hrdinové si vždy najdou čas na romantiku. Liam byl velmi zaneprázdněný ve 4. sérii, takže na nikoho nemohl házet očka, ale teď to vypadá na změnu! Dylan řekl.“Rozhodně v to doufám, protože by to byla legrace. Navíc si myslím, že Liam bude mít milostný zájem příští sezónu.“ Je tedy jen otázkou času, než dají Liama s někým dohromady- otázka je, kdo to bude? Nějaký nováček v Beacon Hills, nebo nějaká starší postava v BH?
A teď ještě k přátelství/bromanci Liama a Masona. Jeden z nejlepších momentl bylo vidět přátelství Liama a Masona. Tihle dva si vždycky kryjí záda a vypadá to, že v 5. sérii uvidíme víc momentl jejich bromance. (Nepřipomíná Vám Mason a Liam trochu Stilese a Scotta?). „Rozhodně se bude jejich přátelství dál rozvíjet a myslím, že kdybych mu řekl, že jsem vlkodlak, tak by nás to ještě víc sblížilo a mohli bychom mluvit o všem, neměli bychom žádná tajemství, což je pro Liama trochu těžké, vzhledem k jeho minulosti.“ prozradil Dylan S.

Tajemství je těžké udržet v Beacon Hills. Teď, když jsme viděli, že se Liam smířil se svojí vlkodlačí identitou, mohli bychom vidět, jak je upřímný k Masonovi. 

Žádné komentáře:

Okomentovat