16. 7. 2015

12 věcí o TW, které bychom měli vědět

Seriál Teen Wolf od stanice MTV se vrací s 5. sérii už tohle léto. Internet je plný spekulací a falešných informací, jako, že: která postava se vrátí, o čem to bude a tak dále. Jeff a herci nám konečně dali nějaké nápovědy, co by se mohlo dít, díky promu. Pojďme se teď podívat na 12 detailů, které potřebujeme vědět, než začne série.

  • ·        Máme názvy pro první dvě epizody- 5x01 se jmenuje „Creatures of the Night“(stvoření v noci?), kterou napsal Jeff Davis. 5x02 se jmenuje „Condition Terminal“(smrtelná podmínka?)
  • ·        Podle „Movie Plot´s“ se série zaměří hlavně na příběh Desert Wolf (Pouštní vlk; matka Malie). Měli bychom také zjistit více o strážníku Parrishovi, nové příšery a taky zahlídnout Argenty- Chris totiž stále loví svoji sestru Kate. Chrisovi bude pomáhat Araya Calavera.
  • ·        11. září 2014 Holland Roden, která hraje Lydii Martin prohlásila, že se nějaké postava nemusí vrátit- a jak už víme, Tyler Hoechlin se rozhodl, že už nebude hlavní postava a svým způsobem s TW skončil.
  • ·        Hlavní postavy, které jsou zatím známy: Tyler Posey jako Scott McCall, Dylan O´Brien jako Stiles Stilinski, údajně stále Tyler Hoechlin jako Derek Hale (ale o tom už dost pochybuju), Holland Roden jako Lydia Martin, Arden Cho jako Kira Yukimura a nakonec Dylan Sprayberry jako Liam Dunbar.
  • ·        Dylan Sprayberry, který hraje Liama Dunbara, bude mít zřejmě milostný zájem v 5. sérii. Také se bdue zlepšovat jeho přátelství s Masonem. Sprayberry prozradil, že se objeví nová postava, která se může, nebo taky nemusí Liamovi líbit. „Je zde nová dívka, která se jmenuje Victoria Morales, kterou hraje výborná herečka. Bude ve stejné ročníku jako Liam a Mason, který je Liamův nejlepší kamarád. Takže uvidíme, co se bude dít.“ Sprayberry řekl, že neví, zda se Liam zamiluje do Victorie, ale že mezi nimi bude nějaká chemie.
  • ·        Orny Adams, který hraje Coache Finnstocka, nebude v 5, sérii, vzhledem k jeho rozjetým akcím.
  • ·        Steven Brand byl přidán do seriálu. Bude hrát doktora Vallocka.
  • ·        Cody Christian zase bude hrát novou postavu- Thea. „omega, která přijde do města, aby si našel smečku. Je popsán jako okouzlující a atletický vlkodlak, ale jeho minulost může skrývat nějaká tajemství“
  • ·        Shelley Hennig v rozhovoru uvedla, jak to vypadá se Stilesem a Malií.“Pro Stilese je velmi důležité pomoct mi zjistit, kdo je Desert Wolf, kdo je moje matka. Taky se bojí toho, jestli je dobrá, nebo zlá. Změní to jejich vztah?“ Mohlo by. Tahle celá situace rozhodně není jednoduchá pro 17- leté, tak snad to Stiles a Malií zvládnou.
  • ·        A taky zde máme dalšího herce, Michalela Lynche, který má hrát novou postavu- nadpřirozenou bytost, Sluagha. Podle informací je Sluagh „stvoření z irské a skotské mytologie, který jí duše nevinných.“ Sluagh byl vybrán podle fanartů od námětu od oficiální stránky Teen Wolf a zřejmě bude v Eichen House uvězněný.
  • ·        Jeff také udělal casting- hledal mladého chlapce, který měl ztvárnit mladého Scotta McCalla ve flashbacky, když má astmatický záchvat.
  • ·        Tylera Hoechlina už neuvidíme jako Dereka Haleho- ze začátku tvrdil, že nebude hlavní postava, na conu v Amsterdamu uvedl, že TW je pro něj uzavřená kapitola. Přesto nám Jeff řekl, že ho nezabije. Tyler se rozhodl věnovat kariéře ohledně filmů. „Řekl, že se cítí na to, že chce ve své kariéře zkoušet nové věci, věci, které ho děsí, ale nebyl si nejdřív jistí tím, že by opustil svoji rodinu v TW.“ Jeff dodal, že ho milují a bude jim chybět.


Žádné komentáře:

Okomentovat