27. 7. 2015

Spoiler + Synopse na 5x06

Nejdříve bych začala synopsí, fotkami z 5x06 a spoiler je úplně dole, samozřejmě s varováním :)
Synopse pro 5x06 "Žádoucí výklad": Scott a jeho smečka pocítí zvlastni efekty po zážitku, ktery prichazi po radě doktora Valacka.

25. 7. 2015

6 otázek & 6 odpovědi, co muzeme očekávat v druhé půlce 5A serie

1. Je to naposled, co jsme viděli doktora Valacka a jak ta knizka ovlivní Lydii? Za jak dlouho se naucime o jeji možné historii s Doktory? 
• Rozhodne to neni naposled, co jsme viděli doktora Valacka. Dozvíme se o nem více v druhé půlce 5.serie, ohledne i toho, jak bude přebírat krok po kroku kontrolu nad Eichen House. Navic nam i tyhle epizody ukáží, jak si Lydia bude vybarvovat, co se stalo behem jeji operaci, kde byli i Doktori. Je to vzpomínka, nebo na tom bude neco jeste neco divnějšího? 

2. Jak se Kira vyrovná s tim, co se ji stalo v Eichen House? 
• Kira se zacne stranit nejen Scotta, ale i smecce, protoze chce verit tomu, ze to dela pro jejich dobro, aby jim nemohla ublížit. Tahle serie bude taky hodne o Kire a jeji sile. 

3. Jak je na tom ted vztah Scotta a Kiry? Budeme stale vídat nějaké jejich krásné scény? 
• Bohuzel, tohle mohly byt posledni možné jejich krásné scény. Jeji rostoucí sila a touha po jeji kontrole vede akorat k jejich odloučení. 

4. Za jak dlouho se dozvíme o spojeni Thea a Doktorech? Muze byt jeho postava vykoupena? 
• Uvidime Thea udelat mnoho špatných veci na konci serie. Vykoupení neni možné, rozhodne ne potom, az se dozvíme více o jeho sestře. O dohodě mezi Theem a Doktory se dozvíme v 5x09 a 5x10.

5. V jakem duchu bude druha půlka 5A serie, jak bude rozdílná od te druhy půlky a jakým směrem se bude ubírat? Co muzete odhalit k finale 5A serie? 
• Uz je to zvykem, ze každá serie je temnejsi a katastrofalnejsi. Finale je vlastne takovým středem, protoze ten pribeh bude pokračovat dal, v 5B serii,  Scott a jeho smečka budou čelit možnému rozpadnuti nejen jejich smečky, ale i přátelství. 

6. Co ceka Stilese a Malii? Jak bude Stiles ovlivněn nejen osudnou noci s Donovanem, ale i ohledne pravdy o jeho otci, ktery souvisí se Stilesovym otcem? 
• Stilesova vina zacne růst a bude to mit následek, ze od sebe bude odstrkovat Malii, takze dojde k jejich odcizení. Bude mezi nimi taky mnoho tajemství a způsobí to hodne konfliktu. Stiles se bude chvili vyrovnávat z důsledky z one noci s Donovanem. 
Zdroj: #TheHollywoodReporter
Preklad: /N 
-kopírovat/ sdílet se zdrojem! 

24. 7. 2015

JR Bourne má novou roli v jiném seriálu!

Už je to tak. Náš oblíbený Chris Argent z Teen Wolfu má novou roli v seriálu od stanice CW. Jedná se o seriál Arrow, u kterého se momentálně  natáčí už 4. série, kde se má i JR objevit!
JR si zde zahraje nového záporáka pro Olivera Queena, který je zde hlavní postavou a hrdinou. Jeho nepřítel (náš JR) se jmenuje "Double Down"; jedná se o meta-člověka, který používá hrací karty jako zbraň.
Seriál Arrow je od stanice CW, ale komiksovou předlohu má od DC Comics.

20. 7. 2015

Cody Christian na SDCC2015

Co prozradil Cody Christian (Theo) na SDCC2015?

Pár informací, které nám dal Cody Christian (Theo) na Comic Conu v San Diegu :)


19. 7. 2015

Rozhovor s Jeffem; po shlédnutí 5x01


Teen Wolf znovu nakopává zadky s 5. sérií, když se Scott a jeho smečka musí připravit na to nejhorší ohledně jejich budoucnosti: konec střední školy; maturita.
"Rozhodli jsme se znovu zaměřit na teenegery v 5. sérii," řekl Jeff Davis TVLine. "A velkou částí 5. série bude: Jaký bude poslední, maturitní ročník? Můžou všichni zůstat spolu? Když lidé maturují, hodně přátelství je pak rozděleno a myslím, že bude zajímavé sledovat Stilese, který tím nejvíc bude ovlivněn a rozrušen. Je to postava, kterou ten strach změní nejvíce."
Trochu níže zjistíte, co prozradil Jeff Davis a Tyler Posey- ohledně první půlky 5. série, maturity, nových tváří v Beacon Hills a o návratu (alespoň) 2 oblíbených postav!

SPOILER ohledně maturity

SPOILER OHLEDNĚ MATURITY! 
Nový spoiler, který nám prozradil přímo Jeff.

Stiles a Lydia v 5. sérii

Starší článek :) 
Trailer pro 5. sérii vyšel před pár týdny a některým fanouškům dal naději, že by mohl vzniknout nový pár. Zatímco noví nepřátelé dělají teenegerům opět mizerný život, může se nám zdát, že sneak peek je moc zaměřen na Stilese a Lydii. Je stále naděje pro Stydii a konec pro Stalii?

18. 7. 2015

Teen Wolf 5. série

Konečně jsem se dozvěděli premiéru Teen Wolfu- 29. června 2015. A dobré zprávy tím rozhodně nekončí- návrat Teen Wolfu si užijeme hned s 2 epizodami- první vyjde 29. 6. a druhá epizoda hned další den, tedy 30. 6. (u nás v ČR to bude vše posunuté o jeden den).
To, jak skončila 4. série 8. září 2014, nás ještě více navnadilo na tu 5. sérii. Ještě větší zvědavost vzrostla, když se uvolnil teaser na 5. sérii na MTV Movie Awards, které se konalo 12. dubna. Teaser se zaměřil na hlavní nepřátele téhle sezóny, Doktory. A jak prozradil Jeff, jsou to částečně lidé- nejsem si jista, jestli je to lepší, nebo mnohem horší pro naše teenegery z Beacon Hills.
Entertainment Weekly vyzpovídal Jeffa, který prozradil, co bychom měli v 5. sérii vidět: 

Sledovanost 1. série

Přináším sledovanost 1. série, která se začala na MTV vysílat v roce 2011 :)
1x01: 2,2 M
1x02: 1,5 M
1x03: 1,8 M
1x04: 1,8 M
1x05: 1,7 M
1x06: 1,2 M
1x07: 1,7 M
1x08: 1,8 M
1x09: 1,9 M
1x10: 1,5 M
1x11: 1,7 M
1x12: 2,1 M



16. 7. 2015

Zajímavost- Cody Christian a TW



Cody Christian přiznal na SDCC (San Diego Comic Con), že neviděl 1. a 2. sérii TW. Dodal ale, že 3. a 4. sérii shlédl ještě předtím, než začal natáčet sérii 5, kde hraje nováčka Thea.

Wolf Watch

Wolf Watch- změna moderátora 

Tyler Posey bude moderovat „Wolf Watch“, after show po nových epizodách Teen Wolfu.
Posey to oznámil pomocí snapchatu od MTV, kde řekl, že bude moderovat „Wolf Watch“ (nahradí tak Jill Wagner).

12 věcí o TW, které bychom měli vědět

Seriál Teen Wolf od stanice MTV se vrací s 5. sérii už tohle léto. Internet je plný spekulací a falešných informací, jako, že: která postava se vrátí, o čem to bude a tak dále. Jeff a herci nám konečně dali nějaké nápovědy, co by se mohlo dít, díky promu. Pojďme se teď podívat na 12 detailů, které potřebujeme vědět, než začne série.

Liamův milostný život a přátelství s Masonem

Co čeká Liama v 5. sérii? 

Přestože jsme měli finále 8. září, už teď se nemůžeme dočkat 5. série! Dylan Sprayberry aka Liam odhalil „Hollywoodlife.com“ nějaké informace. Dozvíte se, co čeká Liama a ohledně možnosti, že by mohl mít milostnou zápletku.

Nápady na 6. sérii

Co prozradil Jeff, Tyler Posey a Dylan Sprayberry na Comic conu? 
5. série teprve vychází, ale fanoušci už teď přemýšlí, co by se mohlo dít v sérii šesté. A vzhledem k tomu, že se zrovna v San Diegu koná Comic noc, zeptali se Jeffa, Tylera Poseyho a Dylana Sprayberryho, co si myslí, že by se mohlo odehrávat.

15. 7. 2015

Synopse pro 5. sérii (5x01- 5x10)



AKTUALIZACE!
5x01 "Stvoření noci": Otvírá se maturitní ročník. Scott a jeho smečka se musí vyrovnat s příchodem nového nepřítele a návratem starého známého.
5x02 "Parasomnia": Stiles podezírá nového spolužáka; Lydia pomáhá studentce s nočním terorem. 
5x03 "Lapač snů": Scott stopuje nového měniče, který ohrožuje Stilinskiho; Malia dostane nové informace o své matce. 
5x04 "Smrtelné podmínky": Stiles hledá uprchlého vězně; Liam doprovází Masona do nočního klubu. 
5x05 "Nové přiblížení": V naději, že se dozví více o Doktorech (Dread Doctors), se smečka vydá do Eichen House. 
5x06 "Žádoucí výklad": Scott a jeho smečka pocítí zvláštní efekty po zážitku, který příchází po radě doktora Valacka.
5x07 "Zvláštní frekvence": Poněkud nešikovný teeneger je napadnut vlkodlakem. Zdědí kletbu, stejně jako nepřátelé.
5x08 "Ouroboros": Scott a Malia se pokusí zachránit zajatého kamaráda; Deaton zjistí něco hrozného ohledně Dread Doktorů. 
5x09 "Lži z omylu": Zatímco se Scott obrátí na nečekaného spojence, Stiles a Lydia se snazi odhalit pravdu o Parrishovi.
5x10 "Status Asthmaticus": Scott a jeho smečka čelí svému největšímu nepříteli; s riskem rozpadu nejen jejich přátelství, ale i ztrát životu. 

Sledovanost 5x01- 5x08

AKTUALIZACE! 
Přináším sledovanost od 5x01 do 5x08. Počítají se pouze lidi z USA, takže se neděste :)

5x01: 1,5 M
5x02: 1,8 M
5x03: 1,4 M
5x04: 1M
5x05: 1,2 M
5x06: 1,1M
5x07: 1 M
5x08: 1,1 M



14. 7. 2015

Zajímavost o Brettovi

Brett Talbot se mel údajne objevit pouze v jedné epizode ve 4serii, ale nakonec si ho tak oblíbili, ze mu dalsi vetsi prostor jeste ve 4serii- byl kvuli tomu přepsan scenar. Momentálně ma i vetsi roli v serii 5.
/N 

Podrobnější popis postav v 5. sérii


Scott McCall
·        Od té osudné noci, kdy Scotta pokousal Peter, se tomu musel on a jeho smečka postavit několika hrozbám, které se objevily v Beacon Hills- Darach, smečka Alf, lovci, nogitsune a Benefactor (sponzor). Teď ale přichází velká výzva, přímo před jejich nosem: maturitní ročník. Scott a jeho smečka se musí postavit nejen nástrahám posledního roku, ale i dalších hrozeb kolem něj.
Stiles Stilinski
·        S posledním rokem, je to právě Stiles, který neustále opakuje svým přátelům, že zůstanou spolu, po maturitě. Stiles je vždy trnem v oku v očích jeho otce a vždy se odlišuje- proto se rozhodne hledat sám sebe po svém, i když ho to zavede na špatné místo ve špatném čase. Ale šerif Stilinski ví, že Stiles se vždy rozhodne správně a udělá cokoli pro své přátele.

Desert Wolf- nové informace

O Desert Wolf jsme se dozvěděli sice už ve 4 sérii, ale ještě více se o ní dozvíme v sérii 5. Je to pozvolný, probíhající stav a zvrat nastane v 5x08. Pouštní vlk by se měl vrátit zpátky do našeho příběhu a Jeff Davis slíbil, že již brzo se dozvíme, který herečka ji hrála/ bude hrát. Prozradil, že už s ní natáčeli a bylo to zábava. Bude to jeden velký příběh, do kterého bude zapletena i rodina Haleů, hlavně Talia, matka Dereka. Svým způsobem uvidíme zase Haleovic rodinu a dozvíme se (snad) o nich zase něco víc :)
/N 

Nová postava- Corey Bryant

Corey Bryant je syn May Bryantové a Denise Fullera. Narodil se v oaklandu, Kalifornie. Corey je Američan/ Mexičan a po otcové straně vzdalené i Japonec. Je to vyjímečná chlapec, který bývý zmíněn i u rodiny Haleů. Jeho otec, Dennis, je v rodinném vztahu s Rafaelem McCallem- jsou to bratři, takže Corey je bratranec Scotta McCalla. Corey je nový student a atlet na Beaconhillské střední. Měl by být i kapitánem plaveckého týmu.
-sdílet/kopírovat se zdrojem(
/N