4. 2. 2017

Jeff Davis pro TVLine [2017]

Rozhovor Jeffa Davise pro TVLine, kde se rozpovídal o 6B sérii :)

Pokud jste si mysleli, že úterní Teen Wolf vypadalo spíš jako úplné finále, než jenom zimní, je k tomu velmi dobrý důvod, proč to tak vypadalo.

"Rozhodně jsme chtěli ukončit kapitolu "střední škola" v jejich životě," prozradil Jeff Davis TVLine. "Tahle série byla o uctění postavy Stilese. Věděli jsme, že nebudeme mít Dylana k dispozici na všechno, no a pak se ještě stala ta nehoda a museli jsme to ještě více omezit. Takže jsme si museli pohrávat s behind the scenes. Osobně mám rád, když celá série vypadá jako jeden velký, dokončený příběh. Každé finále každé série pro mě osobně bylo to úplné finále TW."

Bohužel, Davis nemůže prozradit, jak polibek Stilese a Lydie, je dál ovlivní- vzhledem k tomu, že nemůže stále potvrdit, jak moc bude Dylan O'Brien v TW (nevypadá to na celých 10 epizod, ale bude tam). Místo toho aspoň řekl: "Všechno to má co dělat s přátelstvím a romancí, kdy konečně někdo řekne 'Miluju tě' po tom, co to v něm vře už několik let."

Ohledně 6B série Davis prozradil, že tam bude časový skok o pár měsíců, a zaměří se na to, co to znamená být outsider. "Je to něco nového, ale zároveň i starého," vysvětluje. "Scott a jeho nadpřirození přátelé se stanou zase vyvrhely. Bojí se jich a jsou loveni. Tahle série bude o strachu. Naší inspirací byl H. P. Lovecraft, takže tam uvidíte hodně temný horor. Čekají nás hodně nechutné věci."

Jsou tady ale i další zajímavé věci z budoucnosti- ohledně Melissy a Argenta. "Nejdřív jsme si pohrávali s nápadem, že to bude Stilinski a Melissa," Davis říká, "ale v jedné z našich pravidel je, že chceme neočekávané věci- a dát dohromady Melissu a Argenta podle nás bylo neočekávané. A potom to začalo vypadat jako něco přirozeného. Jako, kdyby prostě byli spolu dobří. A já byl jako 'Uděláme to? Je to poslední série. Uděláme to.' v 6B sérii budou věci ještě daleko trapnější. Milujeme takové ty trapné romance, inspirované mým životem."

Žádné komentáře:

Okomentovat