4. 2. 2017

Jeff Davis pro Hollywood Life [2017]

Rozhovorem Jeffa Davise s Hollywood Life, který byl udělán formou Q (otázka) & A (odpověď) :)


Q: Jaký je časový posun v 6B?
A: Pouze pár týdnů. Je to uzavřená timeline. Rádi máme naše příběhy velmi rychlé a šílené. 

Q: Co nám můžeš říct o nových padouších?
A: Můžu říct, že 6B série je velmi inspirována H. P. Lovecraftem, a také je to inspirováno nynějšími aférami. Nadpřirozeno se stane opět vyvrhlem. Bude to pro ně velmi těžké, vlastně si začnou všímat i zrodu nových lovců, kteří jsou odhodlání se zašpinit (N/: klidně zabít Scotta a spol.). 

Q: Vzhledem k tomu, že jsi řekl, že je to možná naposled, co jsme viděli Stilese...bude zde víc o jejich vztahu, i kdyby jenom z pohledu Lydie?
A: Musíte si počkat a uvidíte. 

Q: Jak moc se změni postavy během těch pár měsíců po událostech v 6A?
A: Rozhodně se na nich předchozí série podepíše ohledně toho, co se stalo. Budou z toho zaskočení, ale budou připraveni se přes to přenést. Připravují se, každý z nich, se připravuje na život jako dospělý člověk a život bez Beacon Hills. Jedna věc, kterou Vám mohu říct o 6B je, že to bude na způsob prodlouženého rozloučení. Rozhodně na tom bude vidět, že je to poslední série. Bylo od MTV velmi milé, že nám to známilo dostatečně napřed, takže jsme to tomu mohli přizpůsobit a přidat tomu ten nádech a taky se pokusit přivést pár postav zpátky, které jsme dlouho neviděli.

Q: Můžeš trochu naznačit o koho by mohlo jít?
A: Nebudu to říkat přímo. Jediné, co můži říct je to, že mám seznam lidí, které bych si přál zpátky, a doufám, že se mi podaří je dostat zpátky a dělám pro to hodně. Vážně moc hodně. 

Q: Co se bude dít s Malií?
A: Chce pryč. Chce prozkoumat svět. Chce se dostat z Beacon Hills, co nejdříve, a chce žít. Ale samozřejmě, nepůjde to takhle s ní v 6B sérii. V 6B sérii jsme se vlastně dost zaměřili na Malii, takže se těším, až lidi znovu uvidí její zlepšení a progres. 

Q: A co Theo? Jak bude zapadat, bez smečky?
A: Theo se stane, znovu, nechotným spojencem, a vrátí se brzo v 6B sérii. Nemůžeme nechat Codyho Christiana jen tak jít. Je velmi dobrý. 

Q: Je na obzoru nějaké nová romance pro Scotta? 
A: Můžu Vám říct, že nějaká ta romance se pro Scotta chystá. Přemýšleli jsme nad tím, že bychom nechali Scotta single, ale Tyler Posey je tak romanticky zaměřený, že prostě miluje scény, kde je romantický. Musíme to udělat.

Q: Viděli jsme Argenta a Melissu, kdy se hodně vášnivě líbali. Bude se jejich vztah vyvíjet v budoucnosti?
A: Ano, bude se vyvíjet, ale velmi pomalu.

Q: První polovina téhle série byla o vzpomínání a vzpomínkách, co je téma pro dalších 10 epizod?
A: Řekl bych, že to bude něco jako o životě ve světě, kde se necítíte dobře. Kde se cítíte jako vyvrhel a outsider. Další série bude o tom, jaké to je být outsiderem ve světě, který je...no víte co je vtipný? S tímhle nápadem jsem přišel, když probíhali prezidentské volby, a jak by se to mohlo promítnout do TW, a potom jsem řekl scénaristům: "Oh, na tom vlastně ani nezáleží, když to vlastně vyhraje Hillary." a teď se to celé změnilo. [směje se]. Překvapivě se to bude odrážet v současné situaci, současné aféry ve světě, jak se můžeme chovat k ostatním a jak se chovat k lidem, kteří jsou outsidery. 6B série je příběh outsiderů. 

Q: Máte nějaké plány s tím, že by jste ukázali Scotta a Lydii na vysoké?
A: Natáčíme právě teď scény, která není půlně na vysoké, ale týká se toho. To zahrnuje jednu jstou osobu, ale víc Vám říct nemůžu. 

Žádné komentáře:

Okomentovat