4. 2. 2017

Jeff Davis pro EW [2017]

Rozhovor s Jeffem Davisem pro EW :)

Zimní finále TW si nebralo žádné servítky: Scott a jeho smečka se potýkali s Ghost Riders, zatímco Stilesův návrat vzbudil u fanoušků velké emoce- a to zahrnuje i onen velmi vášnivý polibek. Ke konci všeho Divoký hon byl pryč, a Scott, Stiles a Lydia míří na vysokou. EW si promluvilo s Jeffem Davisem- co náš čeká v posledních 10 epizodách a ještě o finále.


  • Polibek mezi Melissou a Argentem: Když se začalo mluvit o tom, že by mezi nimi bylo něco víc, než přátelství, Davis tomu nejdřív nebyl nakloňen. "Vlastně to bylo něco, s čím jsem bojoval delší dobu," řekl. "Některým scénaristům se to velmi líbilo a já byl ohledně toho skeptický. Neplánovali jsme to nějakou delší dobu, ale v téhlé sérii jsme si řekli 'Dobře, poslední série TW, udeláme to? Uděláme to!'" Pokud je to vážně vztah do budoucna, na to si ještě budeme muset počkat a sami uvidíme. "Je toho víc v 6B," Davis řekl. "Jsou tam takové ty trapné chvíle, něco jako 'Vážně jsme to udělali?'. Rozhodně je to jedna z trapných romancí." 
  • Ohledně konce Divokého honu: Divoký hon skončil a je pryč...ale to neznamená, že nebude hrát roli v tom, co přijde dál. Davis řekl: "Je tady jistá skulinka, jak si můžou najít cestu do 6B. Vždy, když se něco stane, tak to má nějaký efekt v našem světě a tyhle události budeme sledovat v 6B sérii. Zjistíme, že události v 6B sérii se nemusely stát, pokud by v BH nebyl Divoký hon."
  • Peter a Malia: Aby dostala Malia Petera z jeho tranzu, musela vsadit na kartu, kdy mu řekla "tati" (dad; místo father), a po sérii, kdy jsme viděli, že jindy sobecký Peter několikrát upřednostnil jeho dceru, místo sebe, tak to vypadá, že je to hodně velký krok v jejich vztahu. A podle Davise "Otcovství mění lidi, někdy na ty lepší." A hlavně, Davis říká: "Peter bude zpátky v 6B sérii a budeme víc zkoumat jejich vztah. Iana a Shelley mám spolu rád, když jsou spolu i dohromady, a očivodně si to i oni užívají a baví je to, takže když si scénaristi všimnout, že je to mezi určitými lidmi velmi dobré a scény spolu si užívají, tak jim napíšou víc scén. Byla to radost mít Iana Bohena zpátky na setu. Nikdo nedokáže říct "Nikdo nemá rád nacisty" tak dokonale."
  • Stydia polibek: Po dlouhých 6 letech, Stiles a Lydia se konečně políbili, a ne kvůli tomu, že by měl Stiles panický záchvat. Kromě toho, že jsou zamilovaní, ještě bohužel není ale záruka, že je spolu uvidíme v závěrečných 10 epizodách. V tomhle momentu Dylan O'Brien není potvrzen na návrat a podle Davise není budoucnost Stilese ještě tak jasná (/N: já už fakt ničemu nerozumím, tak nejdřív ho potvrdili pro 6B sérii, teď zase ne). Naše otázka zní: je tohle konec Stilese v TW? 
  • A co bude dál: 6x10 se zdála hodně jako úplné zakončení TW, hlavně kvůli tomu konci, a teď nastává otázka: A co teď? "V 6B se to všechno vrátí k postavě Scotta, kdy se z vlastně vlčího mláděte stane vlk. Je to evoluce jeho postavy, kdy se z naivního, nevinného a zamilovaného dítěte stane vůdce nadpřirozeného podzemí Beacon Hills. 6B je vlastně tak nějak o tom, že ze Scotta a jeho přátel se stanou znovu outsideři, stanou se vyvrheli, budou se bát sami sebe a druhých, což je odraz i našeho současné kulturné- politické stavu." Pokud jde o to, jak Liam a ostatní středoškoláci do toho budou zapadat, Davis potvrzuje, že 6B série se bude odehrávat v Beacon Hills. "Je to založeno na novém prvku nadpřirozena, nové nebezpečí, které bude držet Scotta a jeho přátele ještě nějakou chvíli v Beacon Hills. Jeden z největší strachů Scotta je to, že nebude nikdy schopen opustit Beacon Hills, protože je tak nějak jeho ochráncem a ptá se sám sebe, jestli to město vůbec může opustit a mít vlastní život. Na to se zaměříme." 
Teen Wolf se vrací v léte 2017
Zdroj: Teen Wolf Fanclub CZ/SK [FB]

Žádné komentáře:

Okomentovat