15. 5. 2016

Rodina Martin


Rodina Martin je rodina z postav od stanice MTV ve seriálu Teen Wolf. Lydia Martin je banshee. Její matka, Natalie Martin, a její otec, Mr. Martin, jsou rozvedeni. Babička Lyd, Lorraine Martin, byla banshee.
Členové:
  • Lorraine Martin: Lorraine je babička Lyd. Když byla Lydia mladší, její babička ji četla Malou mořskou vílu a Lyd říkala "Ariel", podle hlavní postavy pohádky. Když byla Lorraine mladší, pracovala pro IBM v San Franciscu a byla zamilovaná do ženy Maddy. Lydia věřila, že její babička byla využita Sponzorem, aby vytvořila The Dead Pool. V epizodě "Perishable", Lydia odhalí příběh o Lorraine, jak měla pocit, že Maddy umře během bouřky na jezeře, což se nakonec vyplnilo, a my jsme tak zjistili, že Lorraine byla také banshee. Po smrti Maddy se přidává k Parapsychologistům, aby zjistila víc o své schopnosti a aby dostala nějaké vysvětlení. To ji dostane k Meredith Walker, na které zkoušejí experimenty, až se Meredith zblázní. Lorraine nakonec skončí v Eichen House, kde je později zabita Brunskim. Ve flashbacku v epizodě "Required Reading" můžeme vidět, že Lorraine podstoupila trepanaci lebky (nejsem doktor, neptejte se. Měla díru v hlavě), když byla v Eichen House. Řekla malé Lyd: "přicházejí pro nás všechny."  
  • Natalie Martin: Natalie Martin je matka Lyd a je to učitelka na beaconhillské střední. Začala učit chemii, biologii, když zemřel učitel Adrian Harris a ona tak převzala jeho hodiny. Natalie je rozvedená s Mr. Martinem a flirtovala s Peterem Haleem (pardon za to skloňování, fakt to nemám ráda). I když měla Natalie několik nadpřirozených zážitků, stále tomu tolik otevřená.
  • Mr. Martin: Otec Lyd, který se krátce objevil v seriálu. V s01 jsme ho viděli, když šel do školy, aby zjistil, jak moc špatně na tom Lydia ve škole je, společně s Natalií, když šel na třídní schůzky. Očekával to nejhorší a není záběr na jeho reakci, když zjistí, že Lydia je nejchytřejší a nejvíc populární dívka na škola. V s02 se Lydia zotavuje ze zranění a on tam s ní je v nemocnici.
  • Lydia Martin: Lydia Martin je nejchytřejší a nejvíc populární dívka na beaconhillské střední škole. je banshee, což znamená, že dokáže vycítit, když má někdo zemřít. Chodila s Jacksonem, který odchází poté do Anglie. Poté chodila s Aidenem, který zemřel v 3B sérii.

Žádné komentáře:

Okomentovat