15. 10. 2015

Jeff Davis na #NYCC


Teen Wolf Wikia vyzpovídala kromě Dylana Sprayberryho a Codyho Christiana také Jeffa Davise. Co prozradil ohledně Lydie, Thea a jiných věcí?:)
Cody Christian, Jeff Davis, Tyler Posey a Dylan Sprayberry na New York Comic Con

Teen Wolf Wikia: Ohledně Lydie


  • Jeff Davis: V Eichen House pro ni hodně věcí, které může udělat, i když je v kómatu, katatonickém stavu. Ale uvidíme ji. Vlastně, 5B série začíná s tím, jak je Lydia ve vodě, jak je v tom traileru. Bude se snažít přijít na tu záhadu ohledně Thea a jeho sestry,co se stalo, a proč nechal zemřít svoji sestru. V 5A sérii zjistila, že může bojovat rukama, v 5B ji uvidíme, že se učí, uvidíme, že byla učena, ale neřeknu Vám kým, jak použít její hlas jako zbraň, takže to je to, co se naučí v Eichen House. 
Teen Wolf Wikia: Na vrácení se trochu humoru v 5B
  • Jeff Davis: Vrátíme znovu komedii, přesněji znovu toho komediálního Stilese, ale Dylan Sprayberry a Khylin Rambo (Mason) jsou spolu úžasní. Miluju tyhle dva spolu, jsou pomalu jak nejlepší přátelé a píšu teď hodně komedie pro Masona, postava Khylina, který se stane hodně důležitým v 5B sérii. Je to radost mít tyhle herce, který umí zahrát dobře drama, tak i komedii a budeme mít taky znovu hodně vtipných momentů Stilese, je na čase, aby byl znovu vtipný. 
Teen Wolf Wikia: Spolupráce Scotta a Thea 
  • Jeff Davis: [mluví o Theovi] Je to strašný bastard. Je tak moc manipulativný a to, co dělá, přesvědčování Scotta, že je tady další bitva a v jednom momentu vysvětlí Stilesovi, proč to dělá. Stiles mu řekne: "Jsi vrah." A Theo mu odpoví: "Ne, jsem realista, přežívající, to je to, co dělám." A potom najdou ostatní/ sami sebe (blbě se to z toho poznává) bojující bok po boku. 

Žádné komentáře:

Okomentovat