13. 10. 2015

Dylan Sprayberry na #NYCC

Dylan Sprayberry se na #NYCC rozpovídal o 5B sérii. Co prozradil?
Cody Christian a Dylan Sprayberry na New York Comic Con

Teen Wolf Wikia: Vztah Liama a Hayden


  • Dylan: Myslím si, dobře, myslím, že je to mladé a čerstvé, víte, je to první milostný příběh. Je to tak, jak si myslím, že to bylo mezi Scottem a Allison v s01. Něco jako, um, je to jejich první čas, kdy se zamilovali do někoho jiného a starají se o toho druhého, a je to taky něco jako příběh Romea a Julie, protože jsou na dvou odlišných stranách, um, což si myslím, že je hodně dobré. Je to jako zakázaná láska, kterou je sranda hrát. 
Teen Wolf Wikia: Jakou postavu by přivedl zpátky
  • Dylan: Ďábelské sirotky, z těch nájemných sirotků, uh Mason (Garrett) a Samantha (Violet) ze s04, protože jsem byl tak natěšený, když jsme to natáčeli a byli jsme mladí, bylo to naše první hraní, taková mladší třída od Tenn Wolf a pak byli najednou mrtví/ zabiti a ja byl jako CO?! Všichni jsme přátelé, jsou to mí přátelé i ve skutečném životě, takže bych byl hodně rád, kdyby se vrátili. 
Teen Wolf Wikia: Vztah Liama a Scotta 
  • Dylan: Myslím, že když si Liam uvědomil, že Hayden odešla/ zemřela ve finále, že to co udělal byla hodně špatná věc a je o tom vtipný mluvit, protože je to mimo řád, je to něco neobyčejného- snažil jsem se zabít svého nejlepšího kamaráda, protože je to vlkodlak a nechtěl zachránit moji přítelkyni, která umírala, protože byla Chiméra. 
Teen Wolf Wikia: To je naprosto normální. 
  • Dylan: Je to každodenní věc. Jsou tam prostě určité situace, kdy si až potom uvědomíte, že to bylo špatné. A víte, Scott je jeho Alfa a Scott mu hodně pomohl, když se proměnil a nemyslím si, že už má nějaký vztek vůči Scottovi, protože Liam si uvědomil, že měl udělat lepší věc- být s Hayden, když umírala, být u ní, aby se ujistil, že odešla poklidně. Něco jako: Proč to dělám? Měl bych tam být pro ni.
Teen Wolf Wikia: Liamovo IED a jeho problémy se vztekem
  • Dylan: Myslím, že to byl bod zlomu a znovu se snaží přebudovat sám sebe. Ale stejně jako lidé dospívají, tak zažívají pády a pak se zase postaví, takhle prostě život jde. Takže je vždycky šance, že se znovu vrátí k té špatné části, protože je to součást jeho života, je to v něm a nemůžete se toho najednou zbavit. To samé s dalšími lidmi, problémy, které lidé mají, tak se s nimi musejí vyrovnat a víte, někdy se ty problémy vrátí hůř a je to silnější a vy víte, že se tomu můžete postavit, ale takhle to nejde pořád. 

Žádné komentáře:

Okomentovat