9. 12. 2015

Teen Wolf puzzle- detailnější popis I.- Všimli jste si našich oblíbenců?

Teen Wolf nás čím dál tím více připravuje na 5B sérii a díky dalším puzzle dílkům musíme řešit, co nám to vlastně ukazuje. 
Nic víc vás nenavnadí na další sérii, než masivní hora mrtvých těl. 
V pondělí, 100 obrázků bylo posláno fanouškům Teen Wolf po celém světě pomocí sociálních médií (není to poprvé, co jsme se museli hnát za noými informacemi- pamatujete u s04 ty kódy?). Nikdo nedostal žádné instrukce, ale všichni si uvědomili, že to jsou kousky, které se musí poskládat do velkého obrázku. 

Všimli jste si......našich oblíbenců?  

teen wolf to hell and back small
(Za poskládání děkujeme  Amy and Bets.)
Je tady toho mnoho na obrázku, ale nejdůležitější asi je to, že beaconhillská střední je totálně zničená. Mohli bychom strávit několik hodin dedukcemi, jak a proč se to stalo, ale místo toho se pojďme podívat
Všimli jste si…
…svých oblíbenců?
Scott je jedna z mála postav, který vypadá na plakátu dostatečně naživu. Vypadá to, že se k někomu/ něčemu obrací, zatímco se snaží dostat z Scott zpod několika těl.
teen wolf fresco scott
Stiles kouká stejným směrem jako Scott, i když jeho pohled je méně nadějný. To může být způsobeno, že se bojí o svého otce, který je u něj. (A všimněte si Donovana, který mý trubku v hrudi; je za Stilesem)Blízko u něj je Malia, která je škrcena ženou- její matka? Někdo jiný?  
teen wolf fresco malia stiles
Kiřin osud je víceméně vyřešen, když vidíme, že má otevřené oči, leží na hromadě těl a její katana je zabodlá v lišce, což má reprezentovat její liščí sílí (kitsune).
teen wolf fresco kira
Lydia, oblečená jako pacient Eichen House, leží na betonu, a kouká, jako kdyby byla stále v kómatu, pokud není mrtvá.  
teen wolf fresco lydia
Liam je prezentován rozdrásáním hrudi, což ukazuje na to, že byl napaden. 
teen wolf fresco liam
Mnoho fanoušků spekuluje o tom, že postava za Malií je Allison a my máme jednu otázku: Proč MTV? Proč? (poznámka /N: na 90% je to Allison, také díky tomu přívěšku, který měla v s01) 
teen wolf fresco allison
Když si projdete dále obrázek, můžete vidět Jordana Parrishe, Chrise Argenta a zřejmě další vedlejší postavy v 5B. 
teen wolf fresco chris argent
teen wolf fresco parrish

Žádné komentáře:

Okomentovat