27. 12. 2015

Cody Christian pro EW

Starší rozhovor s Codym Christianem (Theo) o midseason finále 5A řady, konečně jsem se rozhodla ho přeložit.
Skoro celou sérii nás Teen Wolf nechával v tom, že Dread Doktoři jsou to největší zlo. A i když jsou očividně špatní, je tady ještě jeden padouch, který krouží kolem Scottovy smečky- Theo. Jistě, nevypadá tak děsivě jako Doktoři, ale vzhledem k jeho blízkosti u Scotta a spol, rozhodně může udělat nějakou škodu.

Ale jaký je Theův příběh? Jak se z mladého teenegera stane sociopatský vlk? Je to sociopatský vlk? Cokoli je příčina toho, hvězda Cody Christian nám slíbíl, že pondělní midseason finále dá fanouškům odpovědi, na které čekáme. "Zjistíme, co byl jeho plán."řekl Christian. "Diváci si byli už od začátku vědomi jeho podvodů, a teď, postavy v TW konečně taky zjistí to, co diváci věděli už od začátku., takže konečně dostaneme nějaké odpovědi."
A ano, Christian si uvědomuje, že Theo vypadá trochu jako sociopat. "Theo má určitý cíl a protože publikum neví, co to je, jeho hraní tak vypadá, že je sociopat."řekl. "Myslím, že ve finále se to všechno sloučí."
S pravdou přichází i napětí mezi Theem a Scottem, a díky supermoonu, to vypadá, že to napětí bude veliké. "Plán Doktorů byl ovlivněn supermoonem, takže o tom zjistíme více a co to znamená nejen pro Doktory, ale i pro smečku a jak se s tím vyrovnají." Christian řekl, než dodal: "Supermoon bude mít veliké účinky, které čerpá nadpřirozeno právě od měsíce, takže očividně plánují Doktoři něco velkého."
Christian nemohl říct, jestli bude Theo i v druhé části 5. série (5B), ale řekl, že se pohne Theův příběh více dopředu, i jeho vztah s Doktory bude ukázán. "Nicméně, finále nám dá nějaké odpovědi ohledně spojení Thea s posedlými Doktory ohledně nadpřirozena."
Nakonec, Cody řekl, že Theo hraje hru "Beautiful Mind game" (překrásná, myšlenková mapa) s každým. "Všechno, co se dělo, tak do toho byl Theo zapleten." řekl Christian. 
A nakonec, když to shrneme, tak podle Christiana to, jak skončí finále, tak lidi budou šílet oheldně premiéry 5B řady. 

Žádné komentáře:

Okomentovat