28. 12. 2015

Stiles a Malia v 5B sérii


"Malia a Stiles se rozešli v dost nevyjasněné cestě, takže si někteří fanoušci nebyli jistí, zda se rozešli, nebo ne. Tak to ujasníme- rozešli se. Místo toho se Malia spojila s Braeden, aby se zbavila své matky, která se snaží zabít Malii a už jednou se o to pokusila (autohavárie rodiny Tate)."
"Smečka (čti: Scott, Stiles a Malia) se ale musí spojit dohromady, i když je to mezi nimi napjaté a je to taky, kde lze najít nejvíc naděje."
"Rozešli jsme se, tak nějak, myslím." a "Ano, tak nějak jsme se rozešli také, myslím."
"Stiles a Malia se rozešli. Nevím, jakou ohledně toho budou hrát a jak to skonči, ale právě teď se cítí dost trapně. Abych byli féroví, Stiles se takhle cítí skoro vždy s každým v 5x11. Zaměří se ale hlavně na to, aby zachránil svého otce, takže není ani moc času starat se o ostatní."

Tyler Hoechlin a Brittany Snow: ROZCHOD!


Herečka z filmu Pitch Perfect's Brittany Snow a herec ze seriálu Teen Wolf Tyler Hoechlin se rozešli, jak jako první informoval E!News. 29- letá herečka a její ex přítel spolu byli 2 roky a rozešli se před pár měsíci.
To ale není všechno, protože užs e zdá, že Brittany má nahradu- dost často bla vidět po boku Andrewa Jenksa. Andrewovi je 29 let a dělá na filmech- přesněji na úspěšných dokumentech. Brittany a Andrew byli poprvé viděni už na New York Knicks game, která se konala před Díkůvzdáním.
Nový update: Tyler Hoechlin už také není sám, a jeho přitelkyně je německá modelka Alena Gerber. Byli spolu videni v Itálii.

27. 12. 2015

Lydia Martin v 5B sérii a Stydia, nebo Marrish?



  • Holland Roden řekla, že můžeme vidět Lydii v podobném stavu, jako byl Stiles, když ho posedla nogitsune
  • křik Lydie se změní 
  • Holland řekla, že Lydia potřebuje někoho, kdo by ji bránil/chránil, takže by si vybrala Parrishe, ale když to vezme z hlediska lásky, tak je Stiles lepší pro Lydii

Cody Christian pro EW

Starší rozhovor s Codym Christianem (Theo) o midseason finále 5A řady, konečně jsem se rozhodla ho přeložit.
Skoro celou sérii nás Teen Wolf nechával v tom, že Dread Doktoři jsou to největší zlo. A i když jsou očividně špatní, je tady ještě jeden padouch, který krouží kolem Scottovy smečky- Theo. Jistě, nevypadá tak děsivě jako Doktoři, ale vzhledem k jeho blízkosti u Scotta a spol, rozhodně může udělat nějakou škodu.

9. 12. 2015

Teen Wolf puzzle- detailnější popis I.- Všimli jste si našich oblíbenců?

Teen Wolf nás čím dál tím více připravuje na 5B sérii a díky dalším puzzle dílkům musíme řešit, co nám to vlastně ukazuje. 
Nic víc vás nenavnadí na další sérii, než masivní hora mrtvých těl. 
V pondělí, 100 obrázků bylo posláno fanouškům Teen Wolf po celém světě pomocí sociálních médií (není to poprvé, co jsme se museli hnát za noými informacemi- pamatujete u s04 ty kódy?). Nikdo nedostal žádné instrukce, ale všichni si uvědomili, že to jsou kousky, které se musí poskládat do velkého obrázku. 

2. 12. 2015

The Beast of Gévaudan


The Beast of Gévaudan (La Bête du Gévaudan) je historické jméno, které je spojené s mužem, který jí vlka, psa, nebo hybrida psa a vlka (vlkodlak), který terorizoval provincii Gévaudan, v horách Margeride mezi lety 1764 a 1767.

Říkalo se, že útoky vedla buď jedna, nebo více bestií, které měly ohromné zuby a stejně tak ohromný ocas, jak se vyjádřili očití svědci. V dalších popisech se popis bestie poněkud liší, ale většinou se shodli svědci na tom, že to vypadalo jak vlk, který byl velký jak tele. Mělo to velkou psí hlavu s malými, rovnými uši, široký hrudník a velká ústa, ve kterých byly velmi velké zuby. Srst bestie měla být do červené barvy, ale na zádech měla černé pruhy.

Oběti byli nejčastěji zabiti proříznutím hrdla. Francouzská vláda použila nespočet sil a peněz, aby se ta zvířata lovila. Zapojili se i šlechtici, armáda, civilisté.

Počet obětí je různý, dle různých zdrojů. V roce 1987 jedna ze studií odhadla mezi 210 útoky; z toho 113 smrtí a 49 zranění; 98 obětí, které byly zabity, byly i zčásti sežrány. Nicméně, jiné zdroje říkají, že bylo zabito 60 až 100 dospělých s dětmi, a zraněno jich bylo 30.

Zabití bestie, které se přičítají útoky, je připsáno místnímu lovci Jeanovi Chastelovi, který ji zastřelil během lovu, který byl organizován místním šlechticem, Marquisem d'Apcherem, 19. června 1767. Spisovatelé později začali pracovat s nápadem, že Chastel zastřelil bestii s posvěcenou, stříbrnou kulkou, kterou si sám vyrobil. Když rozřízli bestii břicho, prokázalo se, že v žaludku jsou lidské ostatky.