19. 11. 2015

Exkluzivně! Shelley Hennig ve filmu Baywatch?


Paramount Pictures se konečně rozhodlo udělat filmovou roli seriálu Baywatch (Pobřežní hlídka). Už bylo oznámeno, že režie se ujme Seth Gordon a už jsou dva potvrzení herci: Dwayne Johnson a Zac Efron, kteří budou hrát hlavní mužské postavy.
A teď vyšel list hereček, které se tam ucházejí o roli hlavní ženské role: Alexandra Daddario (San Andreas; Percy Jackson), Ashley Benson (Pretty little Liars; Elvis & Nixon), Nina Dobrev (The Vampire Diearies), Alexandra Shipp (Straight Outta Compton; X-Men Apocalypse), Shelley Hennig (Teen Wolf; Ouija), Bianca Santos (The Duff) a Denyse Tontz (Big Time Rush).
Je velká pravděpodobnost, že jedna z výše zmíněných hereček bude vybrána a je i možné, že ostatním bude nabídnuta jiná role. Na to vše je ale ještě brzo, více se dozvíme na začátku roku 2016.

18. 11. 2015

Shelley Hennig pro Mane Addicts

Shelley Hennig prozradila něco málo o svém photoshootu a proč zrovna krátké vlasy :)

Pokud jsi fanoušek Teen Wolf, tak víš, že postava Shellley Hennig, Malia, je známá pro její dlouhé, úžasné vlasy. A když jsme ji viděli, jak se ostříhala, tak jsme si řekli, že ji musíme mít jako Mane Muse. S pomocí vlasového guru Kevinem Murphym, jsme ukázali, jak jedinečné můžou být krátké vlasy.

14. 11. 2015

TW přidali Skinwalkers!

Teen Wolf Promo still Native American faces Yukimuras
Do TW se přidali další měniči, přesněji do 5B série. SKINWALKERS.

Zajímavosti; Daniel Sharman

Pár zajímavostí, které jsme se dozvěděli během #HowlerCon o Danielovi Sharmanovi :)
Pokud chcete zajímavosti využít na svůj blog/ stránku, uveďte prosím zdroj.

3. 11. 2015

Holland Maria Roden

Holland Roden je americká herečka, která se narodila 7. 10. V seriálu Teen Wolf od stanice MTV hraje Lydii Martin.